Σοκαριστική εικόνα απ’ το πόδι της Κ.Στεφανίδη – «Μεγαλώνω έναν εξωγήινο»

Κοινοποίηση:
stefanidh-1

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε λίγο πριν ξεκινήσει τις προσπάθειές της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του άλματος επί κοντώ στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, πόσταρε μια μέρα μετά τον τραυματισμό της, το πως είναι ο αστράγαλός της. Το πρήξιμο αυξήθηκε και το διάστρεμμα είναι εμφανές. Το οίδημα είναι τεράστιο και μάλιστα ίδια αστειευόμενη έγραψε:

«Νομίζω μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου».

stef

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όλοι οι αθλητές εργάζονται για τον εαυτό τους και κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί και βγάζουν αρκετά χρήματα. Γιατί όμως να τους κάνω θεούς; Τι προσφέρουν στην Ελλάδα; Δόξα; Έστω δόξα για την Ελλάδα και τον εαυτό τους. Μετά την απόσυρσή τους αμείβονται με κάποιες καλές θέσεις εργασίας και αρκετοί με την δημοσιότητα που έχουν τους εκμεταλεύονται οι πολιτικοί προς ίδιον όφελος ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχουν τις δυνατητες ενός πολιτικού. Τι θα έπρεπε να πούμε για τις χιλιάδες εργαζόμενους που χωρίς αυτούς δεν θα ζούσε όλη η χώρα.
    Δεν θα έπρεπε αυτούς να τους πούμε μικρούς Θεούς; Όχι μόνο δεν τους λέμε αλλά τους έχουμε του κλώτσου και του μπάτσου. Αν θελήσει κάποιος ανώνυμος εργαζόμενος να δει κάποιον πολιτικό θα πρέπει να κλείσει ραντεβού μήνες πριν και αν…. ο αθλητής θα πάει χωρίς ραντεβού και οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα. Διαβάζοντας μερικοί το σχόλιό μου θα βιαστούν να βγάλουντο συμπέρασμα ότι έχω κάτι με τους αθλητές ή ότι είμαι τοξικός κλπ. Απλά λέω αλήθειες. Και αν υπήρχε η δυνατότητα η Τεχνιτή Νοημοσύνη να δικάσει τους πολιτικούς δεν γνωρίζω πόσοι θα την γλυτωναν.

      1. Απ΄όλα αυτά που διάβασες αυτό το συμπέρασμα έβγαλες; Να γόνουμε όλοι αθλητές; Την εξαφάνιση της Ελλάδας δεν την βλέπεις;

    1. Νομίζεις ότι είναι εύκολο να γίνει κάποιος αθλητής και μάλιστα κορυφαίος και να εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και να μας κάνει περήφανους. Να γινόσουν και συ, αλλά που να γίνεις, θέλει ιδρώτα, πόνο, κούραση και @ρχίδι@.
      Όσο για τον εργαζόμενο να μάθει να ψηφίζει, αλλά πως να μάθει; Πρέπει πρώτα να μάθει να σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό. Και τι δουλειά έχει η Τεχνητή Νοημοσύνη ρε λάχανο; Τι να κάνει; Να δικάσει πολιτικούς; Χαχαχαχαχα.
      Τη δουλειά θα σου πάρει βρε κοιμησμένε σε λίγα χρόνια, με επίδομα πείνας θα επιβιώνεις και αν…

  2. Περαστικά και ευχές για γρήγορη επιστροφή στο στίβο.

Comments are closed.