Σοκαριστική επίθεση ανηλίκου στο Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις μετά από ξυλοδαρμό

Κοινοποίηση:
elliniki astinomia (4)_2

Στο δήμο Αστερουσίων του Ηρακλείου Κρήτης, σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων την Τετάρτη (16/10). Ένας 16χρονος επιτέθηκε σε έναν 15χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς στο μάτι και σπασμένο δόντι.

 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ανηλίκου δράστη, ενώ συνελήφθη και ο 38χρονος πατέρας του, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ο γιος του παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα την Παρασκευή.

Αυτό το περιστατικό αναδεικνύει τη σοβαρότητα της βίας μεταξύ νέων και τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τους εμπλεκόμενους. Η κοινωνία καλείται να αναλογιστεί τις αιτίες αυτών των φαινομένων και να αναζητήσει λύσεις για την πρόληψη τους.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη σήμερα (17/10) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανήλικου ημεδαπού.

Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας του και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι μεσημβρινές ώρες χθες (16/10) οι δύο ανήλικοι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια, με την χρήση σωματικής βίας, ο ανήλικος συλληφθείς χτύπησε τον έτερο ανήλικο, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response