Σοκαριστική επίθεση στον Ωρωπό: 27χρονος επιχείρησε να εμβολίσει δύο άτομα

Κοινοποίηση:
astinomia-1

Συνελήφθη την Παρασκευή (11/10) στον Ωρωπό ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (7/10) έξω από ένα κατάστημα στην περιοχή του Πολυδενδρίου.

 

Ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από δύο γυναίκες στο αυτοκίνητό του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με σβηστά φώτα και επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μια 28χρονη. Η γυναίκα κατάφερε να αποφύγει την επίθεση ανεβαίνοντας σε παρακείμενη νησίδα. Στη συνέχεια, ο 27χρονος επιτέθηκε σε έναν 20χρονο, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι πριν διαφύγει. Η επίθεση φέρεται να προήλθε από λεκτική αντιπαράθεση που είχε προηγηθεί μεταξύ του κατηγορούμενου και της 28χρονης λόγω προσωπικών διαφορών.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού που ανέλαβαν την προανακριτική έρευνα του περιστατικού, ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως δράστη της επίθεσης και μετά από έρευνες τον εντόπισαν τα μεσημέρι της Παρασκευής να κινείται με όχημα στην περιοχή του Μαραθώνα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο 27χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης του Μαραθώνα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε κίνδυνο άλλα οχήματα και πεζούς.

Έπειτα στάθμευσε έξω από το σπίτι του, εισήλθε εντός και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

 

Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το όχημα του αλλά και το όχημα που χρησιμοποίησε για την επίθεση εναντίον της 28χρονης και του 20χρονου.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response