Σοκαριστική υπόθεση: 36χρονη προέτρεψε 10χρονο σε φρικτό έγκλημα κατά της οικογένειάς του

Κοινοποίηση:
aima_maxairi

Λυπηρές και ανησυχητικές πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μια γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία ότι εκπαίδευε ένα 10χρονο παιδί να διαπράξει φόνο κατά της οικογένειάς του.

 

Συγκεκριμένα, η 36χρονη Tara Sykes φέρεται να προσέγγισε το παιδί μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Roblox και του παρείχε οδηγίες για να σκοτώσει τους γονείς του και ένα βρέφος.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν είναι σοκαριστικά, περιλαμβάνοντας φράσεις όπως «σφάξε τους όταν κοιμούνται» και «μην φοβάσαι, τόλμησέ το». Επιπλέον, η Sykes έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στο παιδί, όπως να περιλούσει τα δωμάτια των ενηλίκων με εύφλεκτο υλικό και να επιτεθεί τη νύχτα, προτείνοντας μάλιστα ότι θα έπρεπε πρώτα να σκοτώσει το μωρό για να αποφευχθεί η ειδοποίηση από το κλάμα του.

 

Ο 10χρονος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όσα του ζητήθηκαν

Το αποτρόπαιο πλάνο της 36χρονης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο ανήλικος. Πρώτα έβαλε εύφλεκτο υγρό υλικό στο υπνοδωμάτιο των γονιών και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά το βρέφος που ήταν 2 μηνών, ρίχνοντάς το στο πάτωμα. Το μωρό έβαλε τα κλάματα και οι ενήλικοι ξύπνησαν, με το παιδί έντρομο να παραδέχεται τα πάντα, ζητώντας συγγνώμη.

Η Tara Sykes κρατείται χωρίς εγγύηση και οι κατηγορίες ενδεχομένως θα αναβαθμιστούν, αφού ερευνάται η εμπλοκή της σε ακόμη δύο ανοιχτές υποθέσεις, για τις οποίες δεν έχουν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Φιλοξενούσε τον βιαστή της κόρης της

Μάλιστα, η γυναίκα είχε συληφθεί ξανά, καθώς φιλοξενούσε τον βιαστή της 14χρονης κόρης της, σύμφωνα με το Toofab.

Συγκεκριμένα, πήρε σπίτι τον 20χρονο που βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ως λύτρα χιλιάδες δολάρια από τη γιαγιά του, αλλιώς θα τον σκότωνε. Τότε, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε εκείνην και στον σύζυγο, αλλά τους άφησε ελεύθερους, αφού η οικογένεια του νεαρού δεν άσκησε διώξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response