Σοκαριστικό βίντεο: Mηχανή πέφτει στη μέση του δρόμου – Αιμόφυρτος ο οδηγός

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ1-1

Τύχη – βουνό είχε ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας σήμερα το πρωί στην οδό Καρόλου στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός άνδρας οδηγούσε κανονικά τη μηχανή του και μάλιστα χωρίς να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς ή κάποιο άλλο όχημα να τον παρεμποδίσει ή να τον χτυπήσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Flash.gr ενώ οδηγεί χάνει τον έλεγχο της μηχανής και πέφτει στην άσφαλτο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ερχόταν κάποιο άλλο όχημα από πίσω, ενώ και από το αντίθετο ρεύμα ένας διερχόμενος οδηγός ακινητοποιεί ακαριαία το όχημά του κόβοντας την κυκλοφορία, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τον οδηγό.

Εργαζόμενοι από τα γύρω καταστήματα τρέχουν πάνω από τον οδηγό της μηχανής που έχει μείνει ακίνητος στην άσφαλτο, ενώ ένας από αυτούς βγάζει το κινητό του για να καλέσει ασθενοφόρο. Ευτυχώς διαπιστώνουν πως ο οδηγός της μηχανής αν και αιμόφυρτος με τραύματα στο κεφάλι έχει τις αισθήσεις του.

Κάποιοι τοποθετούν μάλιστα και έναν κώνο στο οδόστρωμα ώστε να αποφευχθεί ένα νέα τροχαίο και απομακρύνουν τη μηχανή, ενώ αργότερα φαίνεται ο οδηγός να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και υποβασταζόμενος να σηκώνεται. Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο, που παραλαμβάνει τον τραυματία οδηγό για να τον διακομίσει σε ένα από τα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: