Σοκαριστικό δυστύχημα ξημερώματα Χριστουγέννων στο Πέραμα με ακρωτηριασμό νεαρού ζευγαριού – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ατυχημα

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στις μπάρες
Πρόκειται για έναν 28χρονο οδηγό και μία 22χρονη συνοδηγό που τραυματίστηκαν βαρύτατα στα κάτω άκρα και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο του npress.gr φαίνεται η κρίσιμη προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι νέων παιδιών. Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στις μπάρες. Για κακή τους τυλχη, έπεσε στο σημείο που ενώνονται οι μπάρες, με αποτέλεσμα να περάσουν μέσα στο όχημα και αν κόψουν τα κάτω άκρα των παιδιών.

Μεταφέρθηκαν και οι δύο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε επέμβαση. Η 22χρονη έχασε και τα δύο πόδια ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σωθεί το άλλο πόδι.

Και οι δύο νοσηλεύονται στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο επιβαίνοντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σε ένα παρόμοιο ατύχημα στην Αλβανία η μπάρα διαπέρασε τις μπροστινές πόρτες και ακρωτηρίασε τα πόδια οδηγού και συνοδηγού. Η μπάρα ήταν πρώτη στην σειρά αλλά δεν ήταν βυθισμένη στο έδαφος .

  2. Δε φοβαται καποιος οδηγος ουτε τα προστιμα ουτε τιποτα στον 1ο κοσμο του Ελλαδισταν. Κανεις δεν πληρωνει προστιμα,δεν υπαρχουν επιτηδες μπλοκα γιατι ξερουν οτι θα τους συλλαβουν ολους οποτε δεν το κανουν και οταν το κανουν το μπλοκο ειναι για να μαζεψουν τιποτε λεφτα .Εδω στην τριτοκοσμικη χωρα που ζω για εσας τους πρωτοκλασατους τολμα να πιεις πανω απο μια μπιρα και να πεσεις σε σιγουρο μπλοκο που γινεται ακομα και σε στενα δρομακια για να μη ξεφευγει κανεις. Αν εισαι πιτα που θα ηταν το παλικαρι με τη κοπελια δε θα ξαναεβλεπε διπλωμα για 5 χρονια εκτος το προστιμο των 5 η 10 χιλιαδων ευρω αναλογως ποσοτητας αλκοολ το οποιο πληρωνεται στο δημοσιο ταμειο αν θες να ξαναδεις το αμαξι σου . Αν αργησεις πανω απο 48 ωρες να το πληρωσεις εχει 50 ευρω τη μερα παρκινκ στη τροχαια που ειναι εξτρα. Αν προξενισεις ατυχημα πιτα μεθυσμενος σου κατασχουν επι τοπου το αυτοκινητο και δε σε σωνει τιποτα.Θες να βγεις και να γινεις λιωμα. Φυσικα εελυθερα αλλα σε γυριζει το ταξακι σπιτι με ασφαλεια. Βγαινεις χωρις το αμαξι σου . Ειναι το μονο που δεν συγχωρειτε με τιποτα. Ουτε ο Κουλης δε σε σωνει.

  3. Μόνο ο Παπαθεμελής είχε τα κότσια τελικά..
    Κρίμα..

  4. Οδηγούν μεθυσμένοι, παίρνουν ουσίες; Τί γίνεται;
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

  5. 4.30 τα ξημερωματα.. Κριμα στα νεα παιδια. Εκεινη την ωρα κοιμαται η φυση κι εμεις γυριζουμε στα κολομπαρα και κολονυχτομαχαζα του καθε αλητη και ανωμαλου.. Επειδη γνωριζω δυστυχως ή ευτυχως, οταν ακουω για νυχτερινη ζωη μου γυριζουν τ αντερα. Απεξαρτηθειτε απ αυτες τις ανοησιες

    1. ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΜΑ??? ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ…ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

      1. Οτι να να ναι γραφεις εσυ, παροτι διαβασα αρκετες φορες δεν καταλαβα το νοημα σου και τι σε ενοχλησε απ ολα… δηλαδη δεν ειναι κριμα απο οποια οπτικη κι αν το δεις; Ηλιθιος εισαι εντελως;

Comments are closed.