Σοκ: Μπέιμπι σίτερ ανακαλύπτει κρυφή κάμερα στο σπίτι που δούλευε πάνω σε ανιχνευτή καπνού [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
camera_kryfh

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη αφού η αστυνομία δήλωσε ότι βρέθηκαν κρυφές κάμερες στο σπίτι του στο Slidell και στο κατάλυμά του στο Orange Beach της Αλαμπάμα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Slidell, ο Jonathan Bethacourt μπήκε στη φυλακή για 11 κατηγορίες ηδονοβλεψίας, αφού η νταντά που δούλευε για εκείνον, Alyssa Glavan, ανέφερε ότι βρήκε μια κάμερα σε ανιχνευτή καπνού στο μπάνιο των επισκεπτών του σπιτιού του.

Η Glavan, η οποία εργαζόταν για τον Bethacourt για περίπου έξι μήνες, ανακάλυψε την κρυμμένη κάμερα και επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

«Ήταν ακριβώς μπροστά από την τουαλέτα!», η Glavan αναφώνησε.

«Εννοώ ότι αυτός ο άνθρωπος, με έβαλε στη μισθοδοσία του. Έχουν τα πάντα, μέχρι και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής μου. Οπότε, αναρωτιέμαι, τι τα κάνουν όλα αυτά; Τι πρόκειται να κάνει; Αν το καλοσκεφτείτε, η ζωή του έχει σχεδόν τελειώσει με βάση όλα όσα βρήκαν», δήλωσε η Glavan.

Αφού ανέφερε την κάμερα στην αστυνομία, ο Glavan αγνοούσε τις κλήσεις του Bethacourt μέχρι που επικοινώνησε μαζί της χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο του δίδυμου αδελφού του.

«Όταν το σήκωσα, δεν ήξερα ποιος ήταν. Και άκουσα τη φωνή του και κάπως φρίκαρα και τότε έστειλα μήνυμα στον ντετέκτιβ και τον ρώτησα τι να κάνω;», είπε.

Η Glavan σημείωσε επίσης ότι ο Bethacourt την έκανε συχνά να αισθάνεται άβολα με τη συμπεριφορά του.

«Πάντα μου έδινε περίεργα μηνύματα. Με φλέρταρε και έλεγε περίεργα πράγματα. Ερχόταν κατά κάποιο τρόπο να αράξει στο σαλόνι στον καναπέ όταν ήμουν εκεί», θυμήθηκε.

Τι σχετικό βρέθηκε

Η αστυνομία τη συμβούλεψε να ηχογραφήσει την κλήση αν ένιωθε άνετα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Bethacourt παραδέχτηκε την κρυφή κάμερα και προσφέρθηκε μάλιστα να την πληρώσει.

Από την έρευνα στο σπίτι του Bethancourt βρέθηκε μια επιπλέον κρυφή κάμερα «καθώς και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία», ανέφερε ο αρχηγός Daniel Seuzeneau.

Ο Seuzeneau λέει ότι οι ερευνητές χτενίζουν «σημαντικό όγκο βίντεο αποδείξεων» και έχουν εντοπίσει πολλαπλά θύματα μεταξύ των δύο τοποθεσιών.

Ο Seuzeneau λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο Bethancourt είχε κάμερες οπουδήποτε αλλού.

Αναμένονται πρόσθετες κατηγορίες.

Ο Bethancourt εισήχθη στη φυλακή στις 29 Μαΐου και έκτοτε έχει καταβάλει εγγύηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response