Σοκ στην Βραζιλία: Πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια για να μην…απολυθεί!

Κοινοποίηση:
223218

Το άτυχο μωρό εντοπίστηκε ανάμεσα σε σορούς σκουπιδιών, τυλιγμένο σε ροζ κουβερτούλα, μέσα σε πλαστική σακούλα, έχοντας ακόμη πάνω του τον ομφάλιο λώρο

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η υπόθεση της νεαρής μητέρας στη Βραζιλία, που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της σε κάδο απορριμμάτων προκειμένου, όπως υποστήριξε έπειτα στις αρχές, να μην… χάσει τη δουλειά της.

Το άτυχο μωρό εντοπίστηκε ανάμεσα σε σορούς σκουπιδιών, τυλιγμένο σε ροζ κουβερτούλα, μέσα σε πλαστική σακούλα, έχοντας ακόμη πάνω του τον ομφάλιο λώρο.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η νεαρή να περπατά ήρεμα στον δρόμο και να προσεγγίζει τον κάδο σκουπιδιών προκειμένου να πετάξει κάτι που μοιάζει με δέμα.
Εν συνεχεία διακρίνεται να συνεχίζει σχεδόν αμέριμνη την διαδρομή για την δουλειά της, η οποία και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

‘Όπως έγινε γνωστό, περαστικοί άκουσαν τα βρεφικά κλάματα και έσπευσαν να καλέσουν τις αρχές.

Η είδηση προκάλεσε υποψίες στους συναδέλφους της οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές παρατηρώντας πως η 25χρονη,έχασε απότομα βάρος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν η εγκυμοσύνη της ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά εντούτοις κανείς δεν είχε μπει στην διαδικασία να θίξει το ζήτημα.

Η 25χρονη καθαρίστρια, αρχικώς αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά στο τέλος ομολόγησε την πράξη της, δηλώνοντας στις αρχές πως προτίμησε να πετάξει το βρέφος καθώς φοβήθηκε για το ενδεχόμενο να χάσει,λόγω της μητρότητας, την θέση εργασίας που είχε αποκτήσει πρόσφατα.

Θεωρείται πως γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: