Σοκ στην Χαλκιδική: Καταγγελία για βία και απειλές σε έγκυο

Κοινοποίηση:
egkios-antisomata-koronoios

Στη Χαλκιδική, ένας 26χρονος άνδρας συνελήφθη μετά από σοβαρές κατηγορίες για βία κατά της συζύγου του. Η 21χρονη γυναίκα είχε προηγουμένως υποβάλει τρεις μηνύσεις εναντίον του, καθώς είχε βιώσει επανειλημμένα επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων περιστατικών βίας ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

 

Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν η σύζυγος ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που απεικόνιζε τη Χαλκιδική. Ο 26χρονος αντέδρασε με θυμό και άρχισε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο τους. Στη συνέχεια, την απείλησε ότι θα την κάψει χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη.

Η 21χρονη αν και ήταν σε πανικό, κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο 26χρονος είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας και αυτούς ότι θα τους κάψει.

Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Η κοπέλα έχει υποβάλλει και άλλες μηνύσεις, με την τελευταία να φτάνουν στις τέσσερις συνολικά. Ο 26χρονος είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει ακόμα και μπροστά στην κόρη τους, η οποία έκανε τέσσερις ημέρες να μιλήσει.

Χαλκιδική: «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»
«Η πρώτη μήνυση ήταν όταν ήμουν έγκυος, όπου με είχε χτυπήσει όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια. Με χτυπούσε ενώ ήταν μπροστά η μικρή, σε όλο το δρόμο Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη. Με μπουνιές και τέτοια. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει 4 ημέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που φαίνεται η Χαλκιδική και λέει My Home και αυτός νευρίασε. Μου έλεγε γιατί το ανέβασα. Μου έσπασε το τηλέφωνο. Μου έδωσε σφαλιάρα και μου είπε “θα σε κάψω μέσα στο αμάξι σου”. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη. Μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response