Σοκ στη Γαλλία! Πεθαίνουν ξαφνικά αθλητές – Τρίτος θάνατος μέσα σε λίγους μήνες – Όλοι ψάχνουν τι συμβαίνει και καταρρέουν νέοι άνθρωποι

Κοινοποίηση:
ψσψασψασψα

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Γαλλία βιώνει μαύρες μέρες. «Ο τρίτος θάνατος σε τέσσερις μήνες…» Ένας σύλλογος πέμπτης κατηγορίας χτυπήθηκε από μια νέα τραγωδία

Ο πρόεδρος εκφράζει τη λύπη του για μια «δραματική» κατάσταση μετά την τραγική απώλεια ενός παίκτη του. Ο σύλλογος βιώνει ένα από τα πιο σκοτεινά χρόνια στην ιστορία του το 2024.

«Είναι πολλά… Είναι δραματικό». Η απογοήτευση του προέδρου του συλλόγου La Châtaigneraie, στη Βαντέ (5η κατηγορία). Ο Alain Brillouet δεν βρίσκει τα λόγια να εκφραστεί για τον θάνατο του Alexis Lescaille, ενός από τους παίκτες του, ο οποίος πέθανε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Την περασμένη Κυριακή, ο παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος με την ρεζέρβα της Ανζέρ. Αφού εκτέλεσε ένα φάουλ, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίστηκε γρήγορα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Roche-sur-Yon και μετά στη Νάντη. Πέθανε μετά από ρήξη ανευρύσματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response