Σοκ στο Βόλο από την ξαφνική απώλεια του 36χρονου στρατιωτικού Γιάννη Ζήση

Κοινοποίηση:
εκαβ

Συγκλονισμένοι και «παγωμένοι» είναι άπαντες στη Νέα Ιωνία του Βόλου, μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 36χρονου στρατιωτικού (υπηρετούσε στη Λάρισα) Γιάννη Ζήση.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, φαίνεται πως «έσβησε» στον καναπέ του σπιτιού του στην οδό Ευφραιμίδη και εκεί τον βρήκε η μητέρα του, η οποία υπέστη σοκ.

Ο 36χρονος, τον οποίο συγγενείς, φίλοι και γνωστοί περιέγραψαν ως εξαιρετικό άνθρωπο, υπέροχο πατέρα και αξιόπιστο φίλο, πιθανότατα πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αλλά περισσότερα ίσως γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα, όπου και μεταφέρθηκε η σορός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εκ του αρθρου: «πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αλλά περισσότερα ίσως γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα»!

    Υ.γ. Στερεοτυπο πλεον, το παραπανω ! Λες και μαθαμε, εστω και σε μια περιπτωση, το τι εδειξε η νεκροψια-νεκροτομη! Κατα τα αλλα: «Ισως γινουν γνωστα»! Εμ! Βεβαια! Δεν σας συμφερει, να γινουν γνωστα!

  2. Και ριχτου γενετικα μπολια μιζοΚουλαρα, μπουλοπλευραρα καντηλαναφτηδες και σια ! Στο ταφο σας θα τα παρετε σε μασουρια η ομολογα?
    Συλλυπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος.

  3. Ας μηνύσουν οι γονείς του τον Τσιόρδα και τον καθυστερημένο.

  4. Τρύπα τρύπα τρύπα, δεν έμεινε τελικά τίποτα. Για υπερ-πολλοστή φορά. Κρίμα.

  5. Στο έγκλημα στα Τέμπη είχαμε 57 νεκρούς όπως μας λένε αλλά έχουμε και τους υπόλοιπους που κρύβουν, από τα εγκληματικά θρομβόλια έχει υπολογιστεί ο αριθμός των θανάτων που σταματημό δεν έχει?

      1. Χώρια αυτούς που καθάρισαν από «κορωνοιό»….35.000+15000 εκτός ΜΕΘ….κ δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αφελείς που τους ακούνε κ τους πιστεύουν…

  6. η γενοκτονία από τα πειραματικά εμβόλια μιζοκούλη και βουρλά συνεχίζεται

  7. το μεγαλυτερο οφελος των εμβολιων του ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΒΑΜΠ ειναι οτι σε προφυλάσσει απο τον καρκινο, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. εκει που καθεσαι κλεινεις τα ματια και… ΤΕΛΟΣ. ουτε πονος, ουτε ΜΕΘ, ουτε χειρουργεια, ΤΙΠΟΤΑ. μια και εξω. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΕΞΟΔΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. βρε μηπως το εκαναν ακριβως γι αυτο? μιας και ζουμε σε οικονομικη κριση?

Comments are closed.