Σοκ στο Κάνσας: Ανακαλύφθηκε το πτώμα 6χρονης στην αυλή της ανάδοχης οικογένειας

Κοινοποίηση:
Rose Hill Police Department

Μια τραγική και σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως στο Rose Hill του Κάνσας, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό μιας 6χρονης κοπέλας, της Kennedy Jean Schroer. Η ανακάλυψη αυτή έγινε σε μια περίοδο που η οικογένεια είχε υιοθετήσει το παιδί πριν από λίγα χρόνια.

 

Η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει σε ένα περιστατικό όπου ένας άνδρας απειλούσε να βλάψει τον εαυτό του. Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για πιθανές ενδείξεις ανθρωποκτονίας και την ύπαρξη ενός πτώματος στην αυλή της οικογένειας. Αυτές οι πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς να ξεκινήσουν μια έρευνα στην πίσω αυλή.

Καθώς οι αρχές άρχισαν να σκάβουν, βρήκαν τη σορό της μικρής Kennedy, η οποία είχε πεθάνει τον Νοέμβριο του 2020. Η κατάσταση της σορού υποδεικνύει ότι είχε παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό, γεγονός που προκαλεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το παιδί.

Τόσο η μικρή, όσο και ο αδελφός της, είχαν υιοθετηθεί από Christa Helm δύο χρόνια νωρίτερα.

 

Το Ιατροδικαστικό Κέντρο της κομητείας Sedgwick που έκανε την αναγνώριση, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αιτία θανάτου, επειδή η σορός ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω της αποσύνθεσης.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν είχε δηλωθεί και επίσημα η εξαφάνισή της.

Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει για την 6χρονη είναι πως δύο μήνες πριν πεθάνει, οι θετοί γονείς της σταμάτησαν να την πηγαίνουν στο σχολείο για να ξεκινήσουν τα μαθήματα από το σπίτι.

Οι θετοί γονείς φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκαν με τις αρχές και «δεν είναι σίγουρο αν θεωρούνται ύποπτοι για κάποιο έγκλημα», αναφέρει άρθρο της Topeka Capital-Journal.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν «ανοιχτά» και η αστυνομία δεν θα προχωρήσει στη δημοσίευση παραπάνω πληροφοριών λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response