Σοκ στο Ρέντη! 54χρονος τσάκισε στο ξύλο την 38χρονη σύντροφό του και… γελούσε!

Κοινοποίηση:
βνξβγ

Δεν χωρά ανθρώπινος νους όσα φρικιαστικά κατήγγειλε πως βίωσε μια 38χρονη στα χέρια του 54χρονου συντρόφου της, ο οποίος όχι μόνο την έσπασε στο ξύλο, αλλά, όταν συνελήφθη, ξέσπασε σε… γέλια, διερωτώμενος για ποιον λόγο τον απασχολούν!

Το αδιανόητο συμβάν εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ρέντη, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε άγριος καβγάς. Τότε, ο 54χρονος όρμησε στη σύντροφό του και την έκανε αγνώριστη από τον ανελέητο ξυλοδαρμό σε πρόσωπο και σώμα. Ήταν τόσο άγρια τα χτυπήματα, που οι 14 αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες έμειναν άφωνοι με την εικόνα που αντίκρισαν! Η 38χρονη ήταν γεμάτη μελανιές, ενώ στην κατοχή του κατηγορουμένου βρέθηκαν δύο τεράστιοι σουγιάδες, ρόπαλα και σφαίρες.

Ενδεικτική της βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε το θύμα είναι η κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σπίτι της. Ο ένστολος έκανε λόγο για μια φοβισμένη γυναίκα, χτυπημένη με μελανιές στα μάτια, στα χείλη και στο σώμα.

«Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΟΠΚΕ. Στις 13-14/10/2024 βρισκόμουν σε περιπολία στην περιοχή του Ζεφυρίου – Φυλής – Ανω Λιοσίων. Την 00.30 ώρα λάβαμε σήμα για ενίσχυση στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου σε κατ’ οίκον έρευνα για τον 54χρονο, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού» ανέφερε και συνέχισε:

«Μεταβήκαμε στο σημείο, χτυπήσαμε το κουδούνι του 3ου ορόφου και κατόπιν, αφού δηλώσαμε την ιδιότητά μας, ο 54χρονος μας άνοιξε την πόρτα. Εισήλθαμε εντός της οικίας και, αφού του ανακοινώσαμε τη σε βάρος του κατηγορία, τον δεσμεύσαμε με χειροπέδες. Στο σημείο ανευρέθη και η σύντροφός του, η οποία ήταν εμφανώς χτυπημένη και φοβισμένη, με έντονες εκχυμώσεις σε όλο της το πρόσωπο. Επίσης, φαίνονταν και άλλα σημάδια στα χέρια της και πιθανόν να υπήρχαν και άλλα μέσα από τα ρούχα της. Η γυναίκα ήταν εμφανώς φοβισμένη και δεν ήθελε να μας μιλήσει. Επιπλέον, δεν ήθελε να μας ακολουθήσει, παρά τις προτροπές μας, ούτε να τη μεταφέρουμε σε κάποιο νοσοκομείο, και ήθελε να μας διώξει».

Το πιο εξοργιστικό είναι πως, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ένστολος, ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να πει το παραμικρό και η μόνη του αντίδραση ήταν η εξής: «Γέλασε ειρωνικά και ανέφερε: “Για τρεις τέσσερις γροθιές γίνεται όλο αυτό; Δεν έχετε ένταλμα σύλληψης”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response