Σουδάν – Ελληνίδα εγκλωβισμένη: «Σε λίγο δε θα ακούσετε νέα μας» – Προσπερνώντας πτώματα απομακρύνονται χιλιάδες ξένοι πολίτες

Κοινοποίηση:
ηωη

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη πολλές επιχειρήσεις για την απομάκρυνση χιλιάδων ξένων πολιτών από το Σουδάν, μία Ελληνίδα που παραμένει εγκλωβισμένη στη Μητρόπολη, μαζί με άλλα 14 άτομα, περιγράφει την αγωνία της για τις επόμενες, κρίσιμες ώρες.

«Εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με εμάς. Έμεινε λίγο πετρέλαιο, θα μείνουμε από νερό και ρεύμα» λέει το βράδυ της Κυριακής (23/4).

«Σε λίγο δε θα ακούσετε νέα μας και αν φτάσει αυτό το μήνυμα είναι επειδή έρχεται ένα λεπτό και κόβεται. Αύριο θα στριμωχτούμε ακόμη περισσότερο. Έρχονται και οι καθηγητές εδώ μέσα. Αυτοί που έμειναν στην αυλή του σχολείο και πυροβόλησαν τα σπίτια τους»!

Ένας Έλληνας επιχειρηματίας που ζει με την οικογένειά του στο Σουδάν δείχνει στην κάμερα τα χτυπήματα από τις σφαίρες και τις οβίδες! Στο σπίτι εκτός από την γυναίκα του είναι κλεισμένοι 4 ντόπιοι και 8 σκυλιά. Η εφεδρική δεξαμενή νερού που υπάρχει στο σπίτι, τους βοήθησε να μείνουν κλεισμένοι, προστατευμένοι – όσο γίνεται- για αρκετό διάστημα.

Όσοι χρειάζεται να βγουν για προμήθειες αντικρίζουν εικόνες που δύσκολα θα βγουν από το μυαλό τους. Παντού, υπάρχουν πτώματα και απόλυτη καταστροφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δε βλεπανε τι ερχετε μεσα στην αραπια? Περιμεναν να φανε την πρωτη σφαιρα και μετα να κουνηθουν απο το καναπε? η ηταν σιγουροι οτι ο Κουλης και ο Δενδιας θα γινουν αστραπη για να τους σωσουν? Μαλλον δεν ηταν και στους εκλογικους καταλογους οποτε ηταν αδιαφοροι .

  2. Δε βλεπανε τι ερχετε μεσα στην αραπια? Περιμεναν να φανε την πρωτη σφαιρα και μετα να κουνηθουν απο το καναπε?

  3. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΕΚΟΥΜΠΩΣΟΥ??? ΕΕ ΤΟ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥΚΟΥΜΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

Comments are closed.