Σουηδή δημοσιογράφος: «Όταν με ξύπνησαν και μου είπαν ότι πυροβολήθηκε ο Τραμπ ένιωσα ελπίδα και ευφορία»

Κοινοποίηση:
Susanne-Oberg

Η Σουηδή δημοσιογράφος Susanne Öberg, σε άρθρο της στην εφημερίδα Östersunds-Posten, ανέφερε ότι ένιωσε «ελπίδα και ευφορία» όταν έμαθε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Το συναίσθημα αυτό κράτησε για ένα δευτερόλεπτο, όπως είπε, μέχρι να ενημερωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επιβιώσει από την απόπειρα δολοφονίας.

Η Öberg με αυτό το κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε ως άρθρο γνώμης, προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θέλουν να υπάρχουμε, δεν το καταλαβαίνετε;» γράφει ένας χρήστης, εννοώντας τους συντηρητικούς πολίτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο/Η Καλά κάνεις και δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο λέει:

    Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς. Οι αριστεροί αυτοπαινεύονται ότι είναι προοδευτικοί και δημοκράτες και στην πραγματικότητα είναι φασίστες και τομάρια.

  2. Τώρα πρέπει να νοιώθεις ένα τσούξιμο στη σουφρα βρωμιαρα.

  3. όλες αυτές τις αγάμητες πατσαβούρες και τους αντίστοιχους κω.γλύφτες άντρες θα έπρεπε με αυτές τις δηλώσεις να τους συλλάβει η CIA (που έχει αρμοδιότητα και εκτός συνόρων) να τους συλλάβει για συνενοχή! Να τους τραβήξει καμιά εβδομάδα στις υπόγες που έχει για ανακρίσεις (τι ήξερες και ένιωσες ανακούφιση; γνώριζες το σχέδιο; κ.λ.π παπάτζες) και αφού καταλάβουν καλά τι κοστίζει κάθε φορά που ανοίγουν το βόθρο τους (στόμα) να τους αφήσουν μια και δεν μπορει να αποδειχθεί συνενοχή φυσικά.

  4. Αυτοί που εύχονται ή προσδοκούν τον θάνατο άλλων ανθρώπων είναι παρασιτικά καθάρματα.

  5. Πρέπει να το πάρουν απόφαση οι νεοταξίτες Ότι μόνον Ο ΘΕΟΣ αποφασίζει και δικαιώνει…..

    1. Ο Γιαχβέ θες να πεις, αυτός ο εκδικητικός σαδιστής

Comments are closed.