20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Σουφλί: Πένθος για τον Αστυνομικό Νίκο Παυλίδη που κατέληξε. Έπαθε εγκαύματα ανάβοντας καντήλι σε εκκλησάκι

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Πένθος για τον Αστυνομικό Νίκο Παυλίδη που νοσηλευόταν για ενάμιση μήνα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στη Μονάδα Εγκαυμάτων υπό την επίβλεψη πλαστικών χειρουργών, και κατέληξε (26/07) από επιπλοκές.

Είχε υποστεί εγκαύματα ενώ άναβε καντήλι σε εκκλησάκι μεταξύ του χωριού του Πρωτοκκλήσι Σουφλίου και Αγριάνης όταν λαμπάδιασε από το λάδι που πήρε φωτιά.

Άνθρωπος της Νομικής Επιστήμης και της Θεολογίας και Καθηγητής της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Ο Αστυνόμος υπηρετούσε στο Τυχερό Έβρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Η εξαδέλφη του σε εκτενή ανάρτησή της αναφέρει, «Η συγγένεια είναι περίεργο πράγμα. Έχω γνωρίσει αδέρφια να μη μιλιούνται και από την άλλη 2α ή 3α ξαδέρφια να είναι σαν αδέρφια. Στο τέλος, η ψυχική συγγένεια είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Και ο 2ος μου ξάδερφος, ψυχικά ήταν πάντοτε κοντά μας με τις προσευχές του.

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwon Do, απόφοιτος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπαιδευτής στη σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο, με πτυχίο Νομικής και Θεολογίας.

Πολλοί θα ακούσουν την ιστορία του και θα πουν πως ήταν άτυχος, που φεύγει έτσι στα 40 του χρόνια. Ίσως ναι. Ίσως και όχι… Εκείνος πάντως είχε βρει το νόημα σε αυτήν την τόσο σύντομη και βασανισμένη ζωή του. Στήριγμα του ήταν η πίστη του στο Θεό και τώρα πια είναι κοντά Του. Δεν έχω την ανάγκη να σου ευχηθώ “Καλό Παράδεισο”. Ξέρω πως μόνο εκεί ανήκεις…) 1,5 μήνα πάλεψε στην εντατική… Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης

Η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Αλεξανδρούπολης θρηνεί την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας Α/Α’ ΠΑΥΛΙΔΗ Νικόλαου.
Ο συνάδελφός μας υπηρετούσε επί σειρά ετών σε Υπηρεσίες του Σουφλίου και του Τυχερού, ήταν αγαπητός και πάντα πρόθυμος να εκτελέσει το καθήκον του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.Καλό Παράδεισο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.