Σοφία Μανωλάκου: “Είναι αστείο να ζητάνε από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15474)

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool, όπου συναντήθηκε με τη ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για θεατρικούς παραγωγούς, οι οποίοι επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τον αριθμό των ακολούθων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, μοιράστηκε τις ανασφάλειες που είχε στο παρελθόν σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση.

 

“Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις”.

«Είναι αστείο να ζητάνε από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers. Από την άλλη θεωρώ ότι αν πάρεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή έχει πολλούς followers, αυτό δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αν δεν είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου», δηλώνει αρχικά η Σοφία Μανωλάκου.

«Η ομορφιά μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα, αλλά έχει σημασία πόσο θα μείνεις στο δωμάτιο. Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις. Σημασία έχει το ταλέντο, όχι η εξωτερική εμφάνιση», τονίζει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Χρειάστηκε να προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω. Είχα κόμπλεξ πιο παλιά, προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου και να ντύνομαι άσχημα. Μετά χαλάρωσα λίγο, είδα ότι και οι άλλοι δεν με αντιμετωπίζουν έτσι και θεωρώ πλέον πως έχω αποδείξει ότι είμαι κάτι παραπάνω. Το πιστεύω, δεν ξέρω αν το βλέπουν και οι άλλοι», εξομολογείται η Σοφία Μανωλάκου στη συνέχεια.
«Αισθανόμουν άσχημα όταν μου έκαναν κομπλιμέντα, δεν ήθελα καν να τα ακούω. Κατάλαβα ότι δεν είναι υγιές αυτό, έπρεπε να λέω “ευχαριστώ”, ενώ προσπαθούσα να το μειώσω. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, οπότε σίγουρα και αυτό συνέβαλε», παραδέχεται κλείνοντας η Σοφία Μανωλάκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκει στο Ελλαδισταν εχετε γινει ολες ψυχωτικες και χαπακωνεστε η πατε σε ειδικους που τους λετε ψυχολογους. Δε πατε καλα.

Comments are closed.