Σοφία Παθέκα: “Είμαι μια γυναίκα πονεμένη στα 50 και θέλω να αγαπηθώ”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (561)

Η Σοφία Παθέκα παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του χωρισμού της από τον Λεωνίδα Παπασταύρου, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι για 22 χρόνια. Η συζήτηση εστίασε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πώς αυτή η εμπειρία έχει επηρεάσει τη ζωή της.

«Είμαι καλά, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, είναι διαφορετικό καλοκαίρι και για μένα», τόνισε η γυμνάστρια.

«Συνήθως δεν απασχολώ τον χώρο με τα προσωπικά μου, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα και πολύ άνετα. Είδα κάποιες εμφανίσεις του πρώην συζύγου μου και ομολογώ ότι δεν μου άρεσαν σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Με στενοχώρησε πάρα πολύ, δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια, αλλά για να γίνει σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος».

«Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη και θέλω να ταξιδέψω, να ζήσω και να αγαπηθώ. Θέλω να νιώσω στοργή, φροντίδα και να είναι τα παιδιά μου δίπλα μου», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Περίμενε, μην βιάζεσε, μικρή είσαι ακόμα, θα μεγαλώσεις και θα τα κάνεις όλα, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου.

  2. Αχ αχ μαρη με πηραν τα ζουμια! Τι δραμα περνας! Ευχομαι να σ ….αγαπησει καποιος να κουλαρεις!

  3. Που το είχες αυτό το μπάζο τόσα χρόνια.. είσαι μια χαρά γυναίκα, να ζήσεις την ζωή σου απο εδω και πέρα χωρίς το μπάζο

    1. που είσαι γιδόβλαχε η 50άρα γουστάρει φραγκάτους όχι σαν εσένα εξοφλημένους από χέρι … άιντα τώρα ν’ αρμέξεις τα γίδια στο μαντρί!!!

Comments are closed.