Σούλη Σαμπάχ: Έκανα έκτρωση 10 φορές γιατί έπρεπε να δουλέψω

Κοινοποίηση:
souli-sampah-ektroseis-500

Δεν είναι η πρώτη κυρία του παλιού ελληνικού σινεμά που προβαίνει σε τέτοια ομολογία. Είχαμε ακούσει τη Μαρία Ιωαννίδου να λέει ότι το έκανε τρεις φορές. Όμως η Σούλη Σαμπάχ μας σόκαρε με τον αριθμό των φορών που έκανε έκτρωση, αφού έφτασε τις 10.

Τα πράγματα σε εκείνη την εποχή ήταν πολύ ανταγωνιστικά και σκληρά. Αν αποφάσιζες να λείψεις για ένα διάστημα, τότε ήταν απίθανο να επιστρέψεις. Κι αν το πετύχαινες, τότε δεν ήταν με τίποτα στο ίδιο επίπεδο. Οικονομικό κι επαγγελματικό.

«Τώρα που μεγάλωσα, σκέφτομαι ότι δεν έκανα καλά που δεν κράτησα ένα παιδί. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τώρα που είμαι μόνη μου το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, ένα παιδί να με παρηγορεί.

Τα έριξα γιατί έπρεπε να δουλεύω. Και αν ήμουν έγκυος, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν το σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί γιατί έχω και δύο ανίψια. Όμως έχω μάθει πλέον να έχω για παρέα μου τη μοναξιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Στο κατα Ματθαίον Ευαγγέλιον, κεφάλαιον ΚΣΤ’, στοίχος 52, λέγει: “…απόστρεψόν σου την μάχαιραν εις τον τόπον αυτής. πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα αποθανούνται.”

  2. Και προτίμησες να κάνεις δέκα φόνους!!!συγχαρητήρια,την ώρα του θανάτου σου,θα σε κρίνουν αυτά τα παιδιά,καλά στερνά.

  3. Καλά έκανες που τα έριξες όλα.
    Στη σημερινή εποχή είναι εντελώς ανεύθυνο κανείς να κάνει παιδιά.
    Αλλωστε, όπως και εσύ παραδέχεσαι, αν είχες κάνει παιδί, τώρα πια θα είχες αποτύχει επαγγελματικά.

    1. Καραγκιοζακο η έκτρωση έπρεπε να είχε γίνει στην δική σου περίπτωση για να μην μολυνεις τώρα τον αέρα των παιδιών μου,σκέτος εμετός είσαι τιποτενιε.

      1. Ααα δλδ εσυ ενώ έκανες παιδιά,παροτρύνεις τους άλλους να μην κάνουν!!!Δίπλη η αμαρτία σου σκυλα φούρναρη σεφτέ να μην καμεις από το νέο έτος!!!

      2. Το σχόλιο μου προορίζεται για τον “λεβέντη” που μας γράφει χρονιάς μέρα,όχι στα παιδιά……..Όσο για το νέο έτος,από ότι φαίνεται,θα έχω πολύ “φουρνισμα” φίλε,άντε χρόνια πολλά….

        1. Έχεις δίκαιο με συγχωρείς πολύ τώρα το ειδα που απευθύνεται το μήνυμα σου. Καλά Χριστούγεννα και καλές δουλειές συγνωμη και πάλι.

        2. Να προσεχείς μην κανεις πολλά “ψωμάκια”…δεν είναι της μόδας!

    2. Δεν ντρέπεσαι λιγο?Τι είναι αυτά που λες χριστιυγενιατικα?Δεν έχεις δικαίωμα να κες τέτοια πράγματα στον κόσμο…Ο ΣΑΤΑΝΑΣ κυρίευσε την ψυχή σου!!!Τα παιδιά είναι η ζωή… αυξανεστε και πληθυνεστε είπε ο Κύριος!!!Σε παραθρησκευτική οργάνωση ανηκεις????Δεν πρέπει να αφήνουν να περνάνε τέτοια σχόλια αρρωστημένων ανθρώπων σαν και του λόγου σου ΝΤΡΟΠΗ

    3. Επειδή είσαι αποτυχημένη επαγγελματικά ρίχνεις το βάρος στα παιδιά σου;;ΟΥΣΤ

    4. Για τον ελεινό ΄΄οχι στα παιδιά΄΄

      ….εχω συναντήσει σκουλήκια και σκουλήκια στο διαδίκτυο…..εσυ ομως είσαι σημαιοφόρος….εμετός σκέτος..

Comments are closed.