Σπαρτιάτες: Ο Κασιδιάρης ήταν το καύσιμο για να φτάσουμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα

Κοινοποίηση:
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Οι Σπαρτιάτες ήταν πάντοτε, και πριν γίνουν πολιτικός φορέας, ένα δίκτυο πολιτικής δράσης που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη, τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος
Ως το καύσιμο για να εισέλθουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή χαρακτήρισε τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ΄Ελληνες και τις Ελληνίδες που μας στήριξαν για να μπουν στη Βουλή οι Σπαρτιάτες με ένα καλό ποσοστό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξη που μας έδωσε, ήταν το καύσιμο για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Οι Σπαρτιάτες ήταν πάντοτε, και πριν γίνουν πολιτικός φορέας, ένα δίκτυο πολιτικής δράσης που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη και χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα “μια ημέρα χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, αφού για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ένα εθνικό κόμμα θα είναι στο Κοινοβούλιο», σημείωσε ο κ. Στίγκας.

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του Ελληνισμού και τις αξίες που αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας, δεν έρχονται για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν», τόνισε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Νενικηκαμεν…τώρα χρειάζεται υπομονή για καταφέρουμε με ιδέες με δουλειά με στρατηγικη όπως ο Κασιδιάρης έκανε …μέσα από την φυλακή ..που να ήταν έξω..κυρία Τζίμα κύριε Πρετεντέρη κύριε Ευαγγελάτο ξιδακι..ερχόμαστε και είμαστε πολλοί και θα Τρέμη η η Τρέμη ….και η γη…σας την φέραμε ανθελληνικα σκουπίδια….

Comments are closed.