Σπύρος Μπιμπίλας: Αγωγή 255 χιλιάδων ευρώ στον Αλέξη Κούγια

Κοινοποίηση:
Bibilas

Σπύρος Μπιμπίλας και Αλέξης Κούγιας φαίνεται πως θα συναντηθούν στα δικαστήρια. Όπως αναφέρθηκε σε πρωϊνή εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας ζητά 255.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια, κατηγορώντας τον ότι έχει υποστεί ηθική βλάβη από διάφορες τοποθετήσεις που έκανε κατά καιρούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Πρωινό, μεταξύ των χαρακτηρισμών είναι και οι: «Αμόρφωτε καραγκιόζη», «Ιέρεια του metoo», «έχει υποστεί λοβοτομή και έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του».

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν η εξής: «Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορεί να κερδίσουν από εμένα έστω και ένα πενηνταράκι; Πάνω από χίλιες, στην προσωπική μου διαδρομή, είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ε! ναι για γέλια είναι και κάτι τέτοια που κάνει, απλά επιβεβαιώνουν όσα λέει ο Κούγιας!!

  2. ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΑΡΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΙΜΑΤΑΚΙ.

  3. Τι τραβάει κι αυτός ο καημένος ο Κούγιας! Δεν φτάνει που την έφαγε απ’ το τακούνι της Βατίδου στο κούτελο, νάτος τώρα και τούτος που του ζητάει χιλιάδες ευρώ.

  4. Πιπη! Τοσα, σου λειπουν; Δεν το λεω, εγω! Το’πε, το’πε, ο παπαγαλος! Ουπς! Sorry! Οι παπαγαλοι! Νταξ’! Για να ειμαστε και δικαιοι! Συνηθως, δεν παιρνουν, αυτα που ζητουν! Εκτος κι’ αν, τωρα που εισαι βουλευτης και ματσωθηκες, θα το πας μεχρι τελους! Και αν εχεις και την καταλληλη υποστηριξη; Ποιος, σε πιανει! Μεγας …

Comments are closed.