Στάση αναμονής από τους αγρότες της ΑΜΘ

Κοινοποίηση:
agrotes125

«Μαραθώνια» ήταν την Κυριακή (προχθές) η συνάντηση στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τους εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων της ΑΜΘ.
Άρχισε το μεσημέρι, τέλειωσε αργά το απόγευμα. Οι εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων του Ν. Καβάλας έλεγαν χθες ότι δεν έγιναν σοφότεροι. Ούτε έλαβαν μια συγκεκριμένη και πέραν των γνωστών υπόσχεση. Απογοητεύτηκαν, χαμήλωσαν κι άλλο τον πήχη.

Από την άλλη πλευρά δεν βιάζονται να αποφασίσουν για τις επόμενες τους ενέργειες. Θα περιμένουν σήμερα τη συνάντηση στην Αθήνα, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και εκπροσώπους συλλόγων αγροτών από όλη τη χώρα.

«Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Υπουργός επιστρέφοντας στο γραφείο του στην Αθήνα» είπε για την ίδια συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος. Την παρακολούθησε. Όπως κι οι βουλευτές Παναγιωτόπουλος- Πασχαλίδης.

Τα πράγματα δηλαδή είναι όπως κάθε φορά. Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από το κράτος. Τα επιπλέον χρήματα λύνουν τα προβλήματα. Θα υπάρξουν; Μαζί με μια πιο δίκαιη κατανομή αυτών που ήδη μοιράζονται ως επιδοτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: