Στέλεχος και πολιτεύτρια της ΝΔ ζητάει την παραδειγματική και άμεση τιμωρία του Μητσοτάκη και της παρέας του!

Κοινοποίηση:
ΡΟΥΣΣΟΥ

Η Ζωή Ρούσσου, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής στην Α’ Πειραιά σε ανάρτησή της τονίζει, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η “παρέα” του πρέπει να τιμωρηθούν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Επέλεξε την πολιτική του ατομισμού και της έπαρσης και στα δύσκολα πάντα φταίνε οι άλλοι»!

Και συνεχίζει κάνοντας κάποιες πολύ λογικές και αυτονόητες παρατηρήσεις: «Αφού επέλεξε συνεργάτες και υπουργούς από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην ψηφίσει τελικά κανείς το γνήσιο ΠΑΣΟΚ αφού τα στελέχη τους έχουν ικανότητες, σύμφωνα με τον Κούλη (τον αναφέρει με το γνωστό… χαϊδευτικό του), και να ψηφίσει τη ΝΔ που ο Κυριάκος την κατάντησε υβρίδιο το ΠΑΣΟΚ;»

«Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός της Μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις όσο κανένας άλλος και ο κόσμος δεν έχει άδικο.

Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό και θα τον τιμωρήσει όσο κι αν δεν μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτησή του και ορθά θα το κάνει.

Και μην φοβάστε ότι θα έρθει ο Τσίπρας, δεν θα κυβερνήσει… »

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΔΗΛ.ΠΟΤΕ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΑ 60 ΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
    ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ
    ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ..Η ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ.ΤΟ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

  2. Άντε κι εσύ μωρή μαλακισμένη. Τώρα το θυμήθηκες;

  3. Τι ήθελε να πει με αυτό στο τέλος για τον τσιπρα;γνωρίζει κάτι η το παίζει πυθια;

  4. Έχεις δίκιο μωρή,αλλά γιατί δεν φεύγεις από το κόμμα;

  5. Αχ τι συγκίνηση θα φάτε όλοι μαύρο εντός κ εκτος της βουλής Άντε πληρώστε τα 400 εκατομμύρια που χρωστάτε πρώτα κ μετά μιλήστε Ουστ!

  6. εμ δεν βγαινουν τα κουκια και φευγουν απο μονοι τουσ μπασ και μπουν απο αλλου…
    εσυ κυρα μου δεν ψηφιζεσ στην βουλη ολα τα προδοτικα ? τι εγινε σε επιασε ο πονοσ τωρα ?
    και σενα βριζουμε μια κολοφαρα εισαστε ολοι … μην βγαζεισ την ουρα σου απ εξω πονηρο ..ουστ

    1. Εσύ ή τέρμα βλάκας είσαι ή τέρμα βολεμένος, κανένας μετακλητός κηφήνας.
      Ρε βλήμα έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ με 50 ευρώ στη τσέπη να παίρνουμε 5 πραγματάκια και να τρέμει το φυλλοκάρδι μας. Βάζουμε 50 ευρώ βενζίνη 20 λίτρα… Βρίζαμε το συριζα και έχουμε καταντήσει να λέμε Τσίπρα γύρνα ή έστω τηλεφώνα με αυτόν τον δολοφόνο απατεώνα παιδεραστή που μας κυβερνάει.

      1. Βρε ούφο, ποιος έκλεισε τις τράπεζες και έχασε τα λεφτά του ο κοσμάκης; Ποιος άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν μέσα όλα τα πιθήκια; Ποιος καρβούνιασε τόσο κόσμο στο Μάτι; Τις Πρέσπες ποιος τις υπέγραψε; Θα φάει μαύρο του Αγ. Κωνσταντίνου, που θα είναι όλο δικό του. Το τέλος του αμόρφωτου, έρχεται.

  7. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή Μιζοτάκης δεν θα ήταν τίποτε χωρίς την εκλογική μάζα της Ν.Δ.Το πολύ πολύ να ήταν το νούμερο του καφενείου ή ο τρελός της παρέας.’Έγινε πρωθυπουργός με την στήριξη του κόμματος και των ψηφοφόρων του.Αυτό να το θυμούνται οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων πριν αρχίσουν τα ανάθεμα και τις κατάρες εναντίων αυτών που στήριζαν μέχρι τώρα.Εγώ πάντως δεν είδα κανένα κουλοχέρη από τις εκλογές.Οι μόνοι κουλοχέρηδες που πιστεύω ότι υπάρχουν είναι αυτοί στα καζίνο.

  8. Πολύ καλά τα λέει. Ξέρω και προσωπικά νεοδημοκρατες που δεν τον ψήφισαν για αρχηγό γιατί τον θεωρούν ξένο σώμα της παράταξης τους και έλεγαν θα μας καταστρέψει. Ούτε και τώρα θα τον ψηφίσουν. Αυτό το σόι έχει διχάσει, ευτυχώς, τη ΝΔ και πολλοί περιμένουν στη γωνία. Καλό αυτό.

    1. Ανέτρεξα στα δημοσιεύματα 2019 και έχεις απολυτά δίκιο.

  9. Αυτή πρέπει να είναι άλλης πτέρυγας Δένδια μάλλον.

  10. ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  11. Έτσι μπράβο, ξεβρακωστε τον πούστη τον γαλάζιο και την ΚΝΔούλα του.

  12. Αρχιζουν να πηδανε τα ποντικια απο το καραβι

  13. είδε το Φως και αυτή ξαφνικά, κάλλιο αργά παρά ποτέ

  14. ΜΟΝΟ το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    μπορει να τιμωρησει τα εγκληματα της σατανο-οικογενειας Μητσοτακη….
    Αν επιθυμεις σφοδρα την τιμωρεια τους, ελα μαζι μας…

Comments are closed.