Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζει 4ημερο τρικούβερτο γλέντι μετά το γάμο με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Η διαδικτυακή πρόσκληση του γάμου του Στέφανου Κασελάκη και του Ταϊλερ Μάκμπεθ ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Είναι μίνιμαλ, με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

 Η γαμήλια τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, στον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.
«Στο Σκινέ Χανίων. Θα γίνει από τις 28 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη. Θα έχει μία διάρκεια περίπου 4 ημέρες. Θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά και θα έχει βέβαια και αρκετά δρώμενα, για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό» δήλωσε ο θείος του στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Όπως είπε, ο ίδιος δεν έλαβε ηλεκτρονικά προσκλητήριο. «Δε νομίζω να λάβω προσκλητήριο έτσι και αλλιώς εγώ το έχω λάβει δια ζώσης, πάρα πολύ καιρό τώρα. ΟΙ στενοί συγγενείς συνήθως δεν λαμβάνουν προσκλητήρια, έχει ειπωθεί στόμα με στόμα».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γλέντι του γάμου θα γίνει στο περίφημο Βοτανικό Κήπο που πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού. Είναι μια έκταση διακοσίων περίπου στρεμμάτων κατάσπαρτο με βότανα, φυτά και ζώα της Κρητικής γης. Ένα κρητικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Ο Βοτανικός Κήπος υπόσχεται αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Προσφέρει μόνο τοπικά υλικά της περιοχής, και παραδοσιακές συνταγές. Σε έναν από τους χώρους του λοιπόν φημολογείται ότι θα φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του γάμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. και τι χορό θα χορέψουν??? το γκειμπέκικο !!! ντροπή ρε δεν είναι πρότυπα αυτά…γάμος είναι άνδρας με γυναίκα μόνο.

  2. στο γλεντι θα ακουσουμε και το τραγουδι του γαμου?
    “ΣΗΜΕΡΑ ΓΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ”
    “Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ” (δις)
    “ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ”
    “ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΟΥΠΙΟΣ” (δις)

  3. Έχετε δίκιο,όσοι ενατιώνεστε και δεν θέλετε τους Κρητικούς.Υπάρχει όμως μια διαφορά.Επειδή ζώ στην Κρήτη,Ηράκλειο,άλλο Κρητικός και άλλο Κρητίκαρος.Ο Κρητικός,είναι κύριος,ευγενικός,μορφωμένος,μιλά ξένες γλώσσες.Οι λίγοι.Ο Κρητίκαρος είναι αγενής,αγράμματος,άξεστος και επικίνδυνος.Δηλ. οι περισσότεροι.Είναι πολύ εύκολο να τους καταλάβετε.Δεν έχει σημασία αν ζούν σε πόλεις ή χωριά.Πάντως,όποιος δεν γνωρίζει από χωριά της Κρήτης,καλό είναι να μην πηγαίνει και κυρίως όχι χωρίς οπλισμό ή με άλλους Κρητικούς μαζί.Με αντιλαμμβάνεστε.

    1. Φίλε ή φίλη.
      Αυτό συμβαίνει παντού στην Ελλάδα.
      Θα ακούσεις το ίδιο για τους Πελοποννήσιους, του Λαρισαίους κτλ
      Πλέον, η συμπεριφορά εξαρτάται από το άτομο κ όχι από την καταγωγή του.
      Δυστυχώς λίγοι έχουν απομείνει με ήθος κ σεβασμό προς τους άλλους.

  4. δεν βαριεσαι .. σιγα σιγα θα τα συνηθισετε ολα αυτα.. θα βγαλετε την χολη σας , τα λυσακα σας , το ενα , το αλλο , αλλα στο τελος θα βαρεθειτε .. Και αν οχι εσεις , σιγουρα τα παιδια σας .. Αντε γεια ..

  5. ΑΠΟΡΙΑ !!!!!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ 4 ???? ΠΟΙΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ???? ΠΟΙΟΣ……????

  6. Καλε να κρεμασουνε και..σκατωμενο σεντονι τη πρωτη νυχτα του γαμου αδουμε αν η νυφη ητανε..παρθενα!

    1. ΆΣΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΧΩΡΊΣ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΙΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 40

  7. ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ….
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ε; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ……ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ…..
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

  8. Γαμοπιλαφο. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει μπολικο……Προτείνω Σύκα για επιδόρπιο……..
    Αυτα ειναι..αντε κ καλα κρασια…..

  9. Θα σας περιποιηθει ο κοντος με καμμια ατομικη βομβα στη Σουδα και θα λυθει το θεμα ……

  10. ΑΝΤΕ ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ
    ΑΠΟΚΤΗΣΕ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΑΝ

  11. Αντε και καλους απογονους…
    Αφου ετσι κι αλλοιως αν βγαιναν παλι κωλοπαιδα θα ηταν

  12. Και γιατι οχι; Λεφτα εχει, πρωθυπουργος θα γινει, εξασφαλισμενο το μελλον του. Ας γλεντησει τωρα που ειναι νεος και μπορει.

    1. Παραπονιάρης αλλά δεν ζηλεύεις , υπομονή υπάρχουν και αλλοδαποί κάτι θα σου τύχει , μην απελπίζεσαι

  13. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κασελάκης προβάρει νυφικό. Καθένας με την κ@βλα του. Θα πετάξει και την ανθοδέσμη στον αέρα να την πιάσει καμιά άλλη κουνημένη να παντρευτεί μη μείνει γεροντοκόρη; Και αυτός είναι αριστερός; Οι αριστεροί λέγανε για τον γάμο ότι είναι για τους μικροαστούς τώρα λυσσάνε για γάμο;

  14. Συμφωνώ. Πολλά δάκρυα. Αργεί αλλά δεν σε απαλλάσσει από την τιμωρία ο Κύριος. Και να μην κάψουν το βοτανικό κήπο με τα βεγγαλικά.

  15. Κ δέχτηκαν οι νέο-κρητικοί??
    Αυτή η σωβινιστική σκατόφαρα,θα δεχόταν ακόμα κ τον Διάβολο αν είχαν υποψία ότι ηταν Κρητικός!!
    Αει στο διάολο… Δεν γίνεται ένας σεισμός να σας θάψει ζωντανούς!!.. Γι’αυτό ο Θεός επιτρέπει να σκοτώνονται δεκάδες των παιδιών σας, στση δρόμους.
    Αυτή την ασέβεια, ο Θεός θα σας τηνε πληρώσει με πολλά δάκρυα.

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΕΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ

Leave a Response