Στέφανος Κασσελάκης: «Υπάρχουν και όρια» – Η αντίδρασή του στο πρέσινγκ των δημοσιογράφων έξω από το γυμναστήριο – Θίχτηκε η λουλού

Κοινοποίηση:
kasselakis_tyler

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στο γυμναστήριο σήμερα με τον σύντροφό του, όπου τους περίμεναν οι δημοσιογράφοι.

Οι δημοσιογράφοι άρχισαν να βομβαρδίζουν με ερωτήσεις τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τους λέει: «Είναι ιδιωτικός χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια, με κάθε σεβασμό», όταν μπήκαν μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου.

«Mη μη με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους», προσέθεσε, όταν είδε ότι οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τον ακολουθούσαν χωρίς σταματημό, ακόμα και μέσα στο γυμναστήριο.

«Με κάθε σεβασμό, καλύψτε λίγο το ρεπορτάζ από την Καρδίτσα, την Μεταμόρφωση και τον Παλαμά και αφήστε τα χιλιόμετρα που τρέχω εγώ», τους είπε, όταν συνέχισαν να τον ρωτούν για τη γυμναστική που κάνει και τους έδειξε την έξοδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δεν είδα να σκίζετε τα βρακιά σας με το παπαδαριό που βιάζει αγόρια κυρίως και κορίτσια. Ο κασσελάκης σας πείραξε που τουλάχιστον έχει και τα @@ να το παραδεχτεί. Σας πονάει μήπως από ζήλια????? Μπορείτε να βγείτε από την ντουλάπα σαν νοικοκυραίοι, εμείς δεν σκοτώνουμε το διαφορετικό σαν τους δικούς σας

  2. Πολλη πλακα εχετε εσεις που κουβαλησατε ολο το πουσταριο, τους δολοφονους,ληστες και ρεμαλια,σαν κυβερνηση των ανωμαλων και των διεστραμμενων και,αφου σερνεστε στις λασπες απο το πολυ πηδημα,σας ενοχλει ο Κασσελακης.Πατε να δουλεψετε 16 ωρες μπας και παρετε μαρατα,και αρχιστε να μαθαινετε τουρκικα γιατι,μια φορα ραγιας,για παντα ραγιας.

  3. ο συριζα δεν οριζεται ως αριστερο κομμα περιεχει στο εσωτερικο του πασαν κατευθυνσεως κομματικοτητας το σκοτάδι οπου τυφλωσε για τα καλα το μαρξισμο και τον ηγετη της οπου το μασησαν σε πολυκομματικο συνεδριο ειναι ο λεωνιδας ο κιρκος οπου η φωνή του οπου δενεμποδιζε την ακρα εγκληματική γραφειοκρατία αντιθετος προωθουσε την αλλη γνωμη εχοντας στο κατα νου τσιπρα την εξ ολοκληρου ηγεσια της χωρας με πληρη διχασμο και επιτειδιοτητα χαροπαλευοντας τον κοσμο με τους ορους του αρχικου νδ συνασπισμου οπου εντασοταν σε πληρη αποξενωση των ηθων και εθιμων οπως της καθαρης παραδοσης αντιπολιτευτικου χαρακτηρα ητη:::ανικανοτης αντιπολιτευτικου ανταγωνισμου με την πατροπαραδοτη ελληνικη παρακρατια…..τα υπολοιπα στο επιμενο κεφαλαιο….

  4. Νάτους φάτσα με Ακρόπολή. Τι ωραία διαφήμηση για την χώρα μας για να μας βλέπει όλη η οικουμένη και να λαμβάνουν σήμα και άλλοι ανώμαλοι να εδώ είναι η χώρα της ασυδοσείας. Θα καταντήσει η Ελλάδα σαν την Ταιλάνδη. Θα έρχονται εδώ όλοι οι ανώμαλοι μόνο για sex tourism. Χάλια των χαλίων.

  5. Προετοιμάζεται η λουλού για τις τσιμπουκοδρομίες…

  6. αυτος… ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΤΩΣ……
    κ τι σου εχω για μετα….

  7. Στέφανε γλέντα στην TV την Στεφανία με την αδελφή νοσοκόμα.

  8. Να ξεκαθαρίσουν ποιος κλάνει τα αρχίδια του άλλου, πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή, η εφορευτική υποτροπή να παρέμβει.

  9. Οι δημοσιοκάφροι της κουλοβοθροκρατίας οφείλουν να μπούνε στο δωμάτιο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, μιλάμε για μπαρά και αδελφή ή για μπινέδες, ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε στην εκπλήρωση του πουστρομένου μας

  10. εαν ψηφισουν αυτον τον πισωγλεντη για αρχηγο κοματος ..και υποψηφο ””’πρωθυπουργο …τοτε αποδεικνειεται οτι η μιση ελλαδα ειναι πο@@@δες και λε@@@ες και θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη απο την αφρικη μερικες εκατονταδες χιλιαδες πακιστανους και μαυρους για να μην αισθανονται μοναξια και παραμελημενοι !!!!! τα χαλια μας …το καμαρι μας !!!!! παρακληση για τα παιδια του ΜΑΚΕΛΙΟΥ… να αποκαλειται κυριο αυτον που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και οχι παρανο’ι’κος ηλιθιος και μα@@@@@ς !!! ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους σας για το θαρρος σας και την εντιμοτητα σας…και δεν εισθε γονιπετιστες του κατεστημενου ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!

  11. Ρε Μακελειό κοφτο κι εσύ τώρα.
    Σαν πολύ δεν ασχολήθηκες με την ξεφωνημένη την παλιοπουστάρα;;;;
    Άντε που έχουν γίνει 1ο θέμα οι γαμημενοι.

  12. ο γαμπρος τι λεει ,.,.η μηπως ηταν μπουκωμενος ?

  13. “Πατέρα!!!…… Βάλε κάτι παραπάνω…. Ο νιος είναι “πισωγλέντης”.!!!!”

  14. Η τελεια ξεφωνημενη “συντροφισσα” …γυμνασμενη “κομμουνιστρια” του…διαδρομου στα gym! Ξυριζα, αντε και καλα….σαραντα!

Comments are closed.