Σταμάτησαν υπόπτους για έλεγχο και βρήκαν μέσα… αστυνομικό! Τι βρέθηκε στο αμάξι

Κοινοποίηση:
astynomikos

Ένας τυχαίος έλεγχος αστυνομικών σε αυτοκίνητο που κρίθηκε ύποπτο και επέβαιναν τέσσερα άτομα, στο κέντρο της Αθήνας, στάθηκε η αφορμή για την σύλληψη ενός αστυνομικού που υπηρετεί στο τμήμα Κολωνού.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ μαζί με τον αστυνομικό, βρίσκονταν ένας γ#φτος και δυο άνδρες Αλβανικής υπηκοότητας, σεσημασμένοι για διαρρήξεις.

Στην κατοχή του αστυνομικού μάλιστα, με τον οποίον πλέον ασχολούνται πλέον τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, φωτογραφίες με όπλα και φωτογραφίες με ημίγυμνες γυναίκες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για τον αστυνομικό, ο οποίος αναμένεται να αποταχθεί από το σώμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

  2. Μπορεί να τους είχε συλλάβει και τους πήγαινε να φορέσουν τα καλά τους, πριν τους παραδώσει, αφήστε ήσυχο το παλουκάρι.

  3. τι να το διώξετε τον άνθρωπο από την υπηρεσία, εύσημα και παράσημα να του δώσετε και επίδομα παρακαλώ…. ακούς εκεί η ελληνική αστυνομία να μην τιμάει τέτοιους έντιμους ένστολους…… μα συνέχεια να ακούμε τέτοιες ειδήσεις για το σώμα της αστυνομίας…

Comments are closed.