Σταματίνα Τσιμτσιλή για φωτιά στην Αττική: «Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και αναπάντητα γιατί»

Κοινοποίηση:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη βαθιά της ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική λόγω των πυρκαγιών. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, η Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα και τις σκέψεις της σχετικά με τον πύρινο εφιάλτη που πλήττει την πρωτεύουσα.

 

Σε μία από τις ιστορίες που δημοσίευσε, η Σταματίνα τόνισε ότι κάθε χρόνο γίνονται μάρτυρες ενός επαναλαμβανόμενου δράματος. Η αίσθηση της ανημπόριας και της απογοήτευσης είναι διάχυτη, καθώς οι πολίτες παρακολουθούν με θλίψη τις καταστροφές που προκαλούνται από τις φωτιές. «Θυμός, απογοήτευση και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν περιορίστηκε μόνο στην προσωπική της αγωνία αλλά κάλεσε όλους να ενωθούν σε προσευχές και σκέψεις για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Η ανάγκη για συλλογική δράση και αλληλεγγύη είναι πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς οι συνέπειες των πυρκαγιών αγγίζουν όλους τους πολίτες.

Με αυτές τις δηλώσεις, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τη σημασία του διαλόγου μεταξύ γειτόνων και φίλων σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για στήριξη και κατανόηση μέσα σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται.

«Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν».

Τα εν λόγω λόγια, δε, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha συνόδευσε με μια εικόνα όπου πυροσβέστης προσπαθούσε να κατευνάσει το πύρινο τέρας.

«Παντού φωτιά, στάχτη και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το που θα σταματήσει η λαίλαπα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς» τόνισε ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια επόμενη ιστορία στα social media.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΘΥΜΩΣΕ…. ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! χαοχοαχοαοχαοχ

Comments are closed.