Στα δικαστήρια ο 18χρονος που ομολόγησε την επίθεση στον αστυνομικό – Πήρε προθεσμία

Κοινοποίηση:
eurokinisi

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη  πήρε ο 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη.

Το κατηγορητήριο εναντίον του 18χρονου περιλαμβάνει επτά κακουργήματα και πλημμελήματα

-Απόπειρα ανθρωποκτονίας

-Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες

-Κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες

-Διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού

-Βιαιοπραγία από κοινού

-Κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού

-Ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις από άγνωστους δράστες

Στα δικαστήρια έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος που ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, χθες και όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα που είχαν προσαχθεί από το κλειστό ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη του μέσα από μαρτυρίες που συγκέντρωσε κατά την έρευνα της υπόθεσης, ενώ ο 18χρονος μετά την σύλληψη του παραδέχθηκε πως ήταν αυτός που έριξε την φωτοβολίδα η οποία όπως τόνισε χτύπησε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια πήρε ανοδική πορεία και πέτυχε τον άτυχο αστυνομικό στο μηρό. Στην συνέχεια όπως είπε στους αστυνομικούς επέστρεψε στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην επίθεση.

Αναφορικά με το πώς έφτασε η φωτοβολίδα στα χέρια του ο 18χρονος υποστήριξε ότι του την έδωσε ένα άτομο έξω από το γήπεδο, ο οποίος και του έδειξε πώς να τη χρησιμοποιήσει.

Οι Αρχές αναζητούν το άτομο που έδωσε την φωτοβολίδα στον 18χρονο καθώς όπως εικάζεται, ο ίδιος μαζί με άλλα 2-3 άτομα, που ήταν έξω από γήπεδο, ήταν οι «ενορχηστρωτές» της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάποτε οι ελληνικές οικογένειες είχανε 5 με 6 παιδιά κι αν όχι όλα τα περισσότερα Έβγαιναν αξία στην κοινωνία τώρα με 1 η 2 παιδιά δεν μπορούνε να τα κουμαντάρουν..γνωστός μου με δύο παιδιά(Αλητάκια στη γειτονιά) κι η μάνα του στο νοσοκομείο με την παλιο αρρώστια κι αυτός κάνει διακοπές με την γκόμενα στα βουνά μπουρδέλο..

  2. Ας πάει μέσα τώρα να δούμε πόσο άντρας είναι.

  3. ο ΠΑΤΕΡΑΣποιος ειναι ?ειναι συμαντικο να το γνωριζουμε. το ατομο αυτο, ο εμπλεκομενος μεγαλωσε σε οικογενεια η γαλουχηθηκε στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ για τετοιες δραστηριοτητες? ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που εμπλεκεται ΕΠΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΑΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Comments are closed.