Στα δικαστήρια προσφεύγει ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον… «βιασμό» έξω απ’ το Μαξίμου και ομολογεί: «Δεν χωνεύω καθόλου τον…»!

Κοινοποίηση:
1

Για τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το περασμένο Σάββατο μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Ο Κραουνάκης αντέδρασε που το τραγούδι του «Τα πιο ωραία λαϊκά» τραγουδήθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Κραουνάκη δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά οι δεξιοί και πατριώτες Έλληνες σε γράφουμε στα αρχίδια μας.

  2. Έλεος Επιτέλους! Από πότε η σκέψη της δημιουργίας του οτιδήποτε αποτέλεσε αντικείμενο πνευματικών δικαιωμάτων; Αν αυτό που ισχυρίζεσαι κύριε Κραουνάκη υφίσταται τότε πρέπει να πληρώσεις πνευματικά δικαιώματα σε αυτόν που σχεδίασε την καρέκλα που κάθεσαι και το τραπέζι που τρως! Το έκανες αυτό ποτέ;
    ΟΧΙ! γιατί πνευματικό σου δικαίωμα είναι η καλλιτεχνική σου δημιουργία. Είναι η μουσική που προέρχεται από μουσικό όργανο που χειρίζεσαι και την φωνή σου, όταν και όποτε την χρησιμοποιείς.
    Δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά η φωνή σου. Το τραγούδι που είπε η Πρωτοψάλτη είναι δικό της πνευματικό δικαίωμα και όχι δικό σου. Αν διαφωνείς να μηνύσεις και όσους τραγούδησαν το ίδιο τραγούδι στα διάφορα σκυλο-λαικάδικα με σωρούς λουλούδια από ανθρώπους της αστικής τάξης.
    Σταμάτα να φέρεσαι σαν λιγούρι που ζητά να του πετάξουν κοκαλάκι για να γλύψει.
    Γίνεσαι ξεφτίλα….

  3. Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους! Ο κραουνάκης (ή κουραδάκης όπως τον αποκαλούν) μπορεί να μοιάζει με κουρ@δ@, αλλά σαν καλλιτέχνης είναι πάρα πολύ καλός!!! Είναι αριστερός, αλλά πόσοι άλλοι καλλιτέχνες δεν είναι ή λένε ότι είναι; και καλά κάνουν γιατί έχουν εξασφαλισμένη την επιτυχία, ενώ οι δεξιοί δεν στηρίζουν με το ίδιο πάθος τους δεξιούς καλλιτέχνες!!! Όσον αφορά την μήνυση ή την αγωγή, δεν στέκει! Ούτε Έλληνας δικαστής δεν μπορεί να τον δικαιώσει!!! Λέει ότι δεν χωνεύει τον κούλη, αλλά δεν μας λέει ποιος τον χωνεύει; απλά τον ψηφίσαν για να φύγει το άλλο χτικιό ο τσίπρας!!! Τον οποίο όμως χωνεύει!!! Η στιχουργός, αλήθεια δεν ρώτησα, θα στραφεί κι αυτή δικαστικά; ή θα πας μόνος; λοιπόν κοίτα καλά, όχι ποιους δεν χωνεύεις (σε αυτό συμφωνούν πολλοί), αλλά ποιους χωνεύεις, γιατί είναι ίδιοι και χειρότεροι!!!

  4. Ρε δεν πάτε να κοπείτε σαν τα μυρμήγκια…Θα το ευχαριστηθώ…

  5. Κραουνάκη έχεις κωλάρα ελέφαντα. Ούτε με ένα εκατομμύριο Ευρώ δεν στον χώνω βρωμόπουστα.

  6. Κραουνάκη και εγώ συχένομαι εσένα. Θυμάσαι το 1999 στο Plus Soda στο Θησείο που σε πηγαίνανε κούρσα οι Αλβανοί παλιόπουστ@; Χεστήκαμε και για εσένα και για τον Τσίπρα αδερφάρα, ανθέλληνα, σριστερέ του κ@λου.

  7. Μ’ αρέσει να τρώγονται μεταξύ τους τα αριστερόπουλα. Έτσι, μήπως και καταλάβουν τι σημαίνει η διχόνοια που έσπειραν στον Ελληνικό λαό.

  8. ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΨΩ@@@@@@ΧΤΡΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΛΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΡΕ ΑΠΛΥΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

  9. Ρε αρχιπαπαρα ρε ζώον με τις απλυτες άδειες αρχιδιάκονος και τη 5Φ ροδέλα κάνε μυνηση κάνε πίπες κάνε ότι θες ………στο “λημέρι”όπως το χαρακτηρίσες….δεν θα μπεις. …ούτε συ ούτε τα άπλυτα αναρχοκομμουνια…..της πλατείας Κουμουνδούρου……άιντε ΣΙΧΑΜΑΤΑ τραβά ΓΑΜΗΣΟΥ ρε..

  10. Ρε μακακα κραουνακη εαν ειναι να κανεις μυνηση πρεπει να την κανεις στο δημαρχο Αθηνων και στην Πρωτοψαλτη αλλα η μακακια που σε δερνει δεν μπορεις να ξεχωρισεις την βουρτσα με την ουτσα

  11. καντε κατι να σταμαρησει ο κατηφορος εδω . Με το να βελαζουμε προχορωντας στην σφαγη μας αυτο μας κανει κατι χειριτερους απο αρνια γιατι αυτα δεν εχουν συνειδηση. Οργανωθειτε ορες παιδια . Θυμειθητε….. *των Ελληνων τα ιερα και απο …..*
    Θυμηθειται !!!!!!
    Χαναιτε το Εθνος μας εκτος απο το κρατος μας που ουτως η αλλως ειναι θεμα μιας δυο γενεων ακομη.

    1. ποιος να το κάνει από αυτούς τούς μαλ@κεσ που μας κυβρναν κυβερνούσαν και μαλών θα μας κυβερνήσουν από την στιγμή που βγήκε ο Αντρέας παπαντρεου που να μην έσωνε και μετά όλα τελειώσαν

  12. Σκασίλα μου για τον Κραουνάκη αλλά τόση υποστήριξη για αυτούς που μας έφεραν την πείνα τη μιζέρια τα μνημόνια τη φτωχοποίηση;;;;;;;;; Τι να πω.
    Απλά μετά τη φυλακή να περιμένουμε ένα χειρότερο 2010 με τα μυαλά που κουβαλάμε.Τέτοιο μας αξίζει.

  13. άντε να πεις κανένα τραγούδι στο Πολακη . Ως εκει εισαι , τιμή κάνουν που λένε και τα τραγούδια σου καραγκιόζη.

  14. Έχει ενδιαφέρον όπως εξελίσσεται όλο αυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα σκεφτούν παααραπολυ πριν το ξανακανουν

  15. Σταματηστε ρε συνΕλληνες να πετατε τα λεφτα σας σ αυτα τα αθεα αριστερα παρασιτα

    1. Μεταξύ τους αλληλοαποεθώνονται michael, όλα τα “προοδευτικά” αριστερόστροφα μπουμπούκια μην χάσουν και δεν μοστράρουν την παπαριά τους. Έτσι κι αλλιώς η έννοια του καλλιτέχνη έγινε σφουγγαρόπανο χρόνια τώρα όπως τόσες άλλες. Είναι που είναι το συνάφι αυτό σάπιο τώρα οκ δέσαμε

  16. το υπερβαρο σιχαμα αυτο το λεσι με κελεμπια εχει αριστεροπουστρα πλακα

  17. Φαγωθειτε κοπρόσκυλα αριστεροί , Φαγωθειτε λεχριτες σκουπίδια !!!

  18. η κουραδοποιοτητα επαναστατει

  19. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ,ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΗ,ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ,ΔΙΠΛΩΜΑ,ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?

  20. ΕΊΣΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ
    *ΠΩ Σ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΉΣΩ ΜΕΣΏ ΚΡΙΣΕΙΣ ?

  21. Πάει για βουλευτης με τον Τσιπρα ο Κραουνακης για αυτό λεει αυτές τις παπαριες. Σιγα μην το νοιαζει τον Κραουνακη τι τραγουδια ειπε η κολλητή του η Πρωτοψάλτη. Και σιγα μην της κανει μυνηση.

    Ολο το νταβαντουρι το κανει για να δειξει ότι είναι παιδι του λαου και νοιαζεται για τους 100.000 μουσικους που εχουν μεινει χωρις δουλεια. Για να προβληθεί πολιτικά το κάνει και να παει για βουλευτης με το Συριζα στις επομενες εκλογες. Οι κάθε λογής περσόνες & stars φερνουν ψηφους και ο Συριζα ξερει καλα το παιχνιδι που παιζει.

    Ταϊζαν επι 10ετιες οι δημοι και τα Υπουργεια πολιτισμου με εκδηλώσεις και επιχορηγήσεις τον Κραουνακη. Εχει βγαλει εκατομυρια το “παιδι του λαου”.

    Εχει βγαλει τραγουδαρες. Αλλά αυτό το drama που βγαζει τωρα, τον ακυρωνει σαν καλιτεχνη.

  22. μετά την Σακελαροπούλου που έλιωνε για πάρτη του,τώρα φαίνεται πως ο Τσίπρας έχει γοητεύσει και τον Κραουνάκη,έχει τον τρόπο του με τις γριές

    1. Αμα χέσει αυτή η παλιόπουστρ@ πρέπει να έρθει ο αχόρταγος για καθαρισμό.

Comments are closed.