Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η γραβιέρα Νάξου, ενώ στην τρίτη η γραβιέρα Κρήτης!
Λίγο πιο κάτω, στην 7η θέση βρίσκεται η κεφαλογραβιέρα, στην 8η το Σαν Μιχάλη (από τη Σύρο), στην 9η η γραβιέρα Αγράφων, στην 13η το κεφαλοτύρι, στην 14η το μετσοβόνε και στην 17η το λαδοτύρι Μυτιλήνης (ήταν στην 40η θέση και 39 θέση τις προηγούμενες δύο χρονιές)
Στην 43η θέση βρίσκεται το Μελίχλωρο (από τη Λήμνο) ενώ αρκετά πιο κάτω, στην 64η, βρίσκεται το ξινότυρο Μυκόνου.