Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας οι ΗΠΑ – Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά να καθυστερήσουν οι πληρωμές!

Κοινοποίηση:
χρεοκοπια

Τρέχουν και δεν φτάνουν στις ΗΠΑ προκειμένου να αποτρέψουν μια άνευ προηγουμένου χρεοκοπία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Washington Post, το Υπουργείο Οικονομικών ρώτησε τις Oμοσπονδιακές Yπηρεσίες εάν μπορούν να πραγματοποιήσουν επερχόμενες πληρωμές σε μεταγενέστερη ημερομηνία, σύμφωνα με πηγές, καθώς ανώτεροι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης Μπάιντεν αναζητούν νέους τρόπους για να εξοικονομήσουν μετρητά και να αποτρέψουν την χρεοκοπία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, καθώς η προθεσμία για τις πληρωμές πλησιάζει, ο Λευκός Οίκος αναζητά τρόπους να εξοικονομήσει χρόνο για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Πρόεδρο της Βουλής Κέβιν ΜακΚάρθι, να συνοψίσουν μια συμφωνία για την αύξηση του ομοσπονδιακού ανώτατου ορίου χρέους, η οποία ορίζει ένα νόμιμο όριο στον κρατικό δανεισμό.

Χωρίς πρόσθετο δανεισμό, νέα έκρηξη φορολογικών εσόδων ή νέους τρόπους επιβράδυνσης των πληρωμών, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση αναμένει να χάσει μια πληρωμή για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία στις αρχές Ιουνίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παιχνίδια που έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τις μάζες βλέπε κοβιντ,κλιματική αλλαγή για μείωση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού.ολα μελετημένα κ προγραμματισμένα.αυτοι ξέρουν.

  2. Κοφτε φραγκα Γιανκηδες! Ο πρεζογοβατος περιμενει! Που εισαι Ντοναλντ? Το σαψαλο την εκανε την Αμερικη μπορντελο!

  3. Έρχεται κι εδώ με Κούλη κιόλας πρωθυπουργό θα φάτε καλά ζώα 🤣😂

  4. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να χρεοκοπησουν αφού θα αυξήσουν το όριο του χρέους τους. Η πιο σωστά το όριο του δανεισμού με ομόλογα
    του Αμερικανικού δημοσίου. Αν τώρα κυριολεκτικά αποφασίσουν να αυτοκτονησουν και δεν αυξήσουν το όριο του χρέους τους. Που φυσικά είναι σενάριο επιστημονική φαντασίας. Τότε ίσως να μιλήσουμε για πιθανή χρεοκοπία.

  5. Ρε παιδιά, οι Αμερικανοί τυπώνουν χρήμα όποτε χρειάζονται χωρίς αρνητικές συνέπειες.
    Πως νομίζετε πως πληρώνουν τα διαστημικά προγράμματα, τόσους στρατιώτες εδώ κ εκεί, μυστικά προγράμματα κ.α. ?
    Κάποιες πολιτείες έχουν φόρο μόνο 3% (όπως η Oklahoma). Άλλες 8% κ 8%. Δεν έχουν σοβαρούς φόρους για να έχουν έσοδα από τους πολίτες.
    Κόβουν χρήμα και πληρώνουν. Δε θα χρεοκοπήσουν ποτέ, εκτός εάν οι Κινέζοι σταματήσουν τις εξαγωγές, εφόσον τα πάντα στην Αμερική είναι κινέζικα.

  6. Οι υποστηρικτές των δημοκρατικων στις ΗΠΑ πώς να αισθάνονται τώρα που εκλεγοντας έναν ηλιθιο έχουν κάνει άνω κάτω τον πλανήτη και έχουν διαλύσει τις ΗΠΑ και το σύμπαν???

Comments are closed.