Στα “ώπα -ώπα” τους έχουν τους λ@θρομετανάστες! Σχεδόν 75 εκατομμύρια ευρώ στις δομές για να μην τους λείψει τίποτα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ακούστε και δείτε με στοιχεία, τα ποσά που δίνουν στην ελληνική αστυνομία για να “σκορπούν” στις δομές που φιλοξενούνται λ@θρομετανάστες. Γιατί η κυβέρνηση τους “αγαπά” και δεν θέλει να τους λείψει τίποτα. ΛΑΘΡΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εύχομαι ολόψυχα όσοι έχουν ψηφίσει Κούλη και τους προηγούμενους προδότες αρχηγούς να μην ξημερώσει για αυτούς το 2024!!!!! Τι φταίμε όλοι εμείς που δεν τους έχουμε ψηφίσει να έχουμε μείνει πανί με πανί κ να μετράμε τα φραγκοδιφραγκα για να πάρουμε ένα γάλα, ενώ όλα τα αλλοδαπα, γυφτοειδη να την παιρνανε ζωή και κότα!!!!!!!

  2. Κουλαρα δεν φερνεις καλυτερα κανα μυριο Ουκρανεζακια να νοικοκυρευτουμε και να λυσουμε το δημογραφικο? Αντε μπραβο…. ευκαρια να αναδειχτεις σε…εθνοσωτηρα! Για ρωτα το στρατο των επικοινονιολογων σου!

  3. Αφού αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες είναι φυσικό να τους έχουν όπα-όπα. Οι ιθαγενείς Έλληνες πάνε για απόσυρση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Θα μείνουν κάποιες χιλιάδες που θα τους έχουν σε καταυλισμούς σαν τους Ινδιάνους και τους αβορίγινες της Αυστραλίας για να πηγαίνουν οι τουρίστες να βγάζουν σέλφι.

    1. Για πες μας, που είδες Aboriginals της Αυστραλίας σε καταυλισμούς?
      Σε ποιά Πολιτεία?

      1. Καλά εσύ εκεί κόλλησες; Αν υπάρχουν καταυλισμοί αβορίγινων στην Αυστραλία; Ας πούμε ότι δεν υπάρχουν, όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκεις φυσιολογικά και τα περνάς ντούκου; Μωρέ καλά κάνουν οι ξένοι και μας πηδάνε, με την μαλακία που δέρνει τους Έλληνες και λίγα μας κάνουν. Όταν θα παίζεις κλαρίνο την καραγκούνα για να σου δώσει ο τουρίστας ένα δολάριο ξαναέλα να μας τα πεις.

        1. Έχω πει εκατοντάδες φορές πως η Ελλάδα δεν είναι πια Ελλάδα και αν δεν ξυπνήσουν οι Έλληνες, δεν θα υπάρχουν σε λίγα χρόνια.
          Δεν κόλλησα στους Aboriginals, αλλά δεν γίνεται να γράφονται βλακώδη παραδείγματα, για να υποστηριχθεί μία αλήθεια που πραγματικά υφίσταται στην Ελλάδα.

  4. 75 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 1,5 ΔΙΣ…. ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Comments are closed.