Στην Άγκυρα την Κυριακή ο Άντονι Μπλίνκεν     

Κοινοποίηση:
blinken-1

 Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα επισκεφθεί την Άγκυρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα βρίσκεται στην Άγκυρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του και στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν οι σφαγές του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Οι δύο υπουργοί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν, είχε τονίσει στην τηλεφωνική συνομιλία ότι είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οι άνθρωποι στη Γάζα χωρίς διακρίσεις.

Για τρίτη φορά στο Τελ Αβίβ ο Μπλίνκεν

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα επισκεφθεί το Ισραήλ την Παρασκευή για συναντήσεις με μέλη της εκεί κυβέρνησης και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει άλλες στάσεις στην περιοχή, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Τρίτη εν μέσω της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς.

 «Ο υπουργός Μπλίνκεν θα μεταβεί στο Ισραήλ την Παρασκευή για συναντήσεις με μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης και στη συνέχεια θα κάνει και άλλες στάσεις στην περιοχή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μπλίνκεν επισκέφθηκε το Ισραήλ, την Ιορδανία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.