Στην Καρδίτσα για παροχή βοήθειας στους πληγέντες μέλη της παράταξης Ελεύθεροι Αθηναίοι

Κοινοποίηση:
ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Στην Καρδίτσα βρέθηκαν μέλη του συνδιασμού Ελεύθεροι Αθηναίοι με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη με σκοπό την μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Η βοήθεια όλων αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη, καθώς η μόνη βοήθεια που υπάρχει είναι από τον κόσμο για τον κόσμο .
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού με την ομάδα του έσπευσε να βοηθήσει όσο γίνεται από κει που τον έστειλαν οι προδότες του Έθνους που κάθε μέρα δείχνουν την ανικανότητά τους ως προς την διακυβέρνηση της χώρας μας , μετρώντας αδικοχαμένες ψυχές και ανυπολόγιστες ζημιές από τα Τέμπη ως τον τον Έβρο, από την Ρόδο έως την Καρδίτσα.

Από άκρη σε άκρη της Ελλάδος μας.
Η κυβέρνηση της διαφθοράς εξαφανισμένη, οι βουλευτές της Καρδίτσας ανύπαρκτοι, όσο για τις ΜΚΟ δεν τίθεται θέμα γιατί ο ανθρωπισμός τους ανέκαθεν ήταν επιλεκτικός.
Να σημειωθεί ότι στις 10/9/23 βουλευτές από το κόμμα Σπαρτιάτες μετέβησαν στην περιοχή του Βόλου για παροχή βοήθειας, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης . Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στην Καρδίτσα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αστυνομία η οποία τους αφαίρεσε το δικαίωμα να προχωρήσουν για να δώσουν 5 πράγματα στους πληγέντες συμπολίτες μας που αυτές τις ώρες είναι όχι μόνο σημαντικά αλλά απαραίτητα , τη στιγμή που σε όλους τους υπόλοιπους η είσοδος στην πόλη επιτράπηκε κανονικά.

Ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν σταματάει εδώ , καθώς τις επόμενες μέρες θα σταλούν φορτία με τρόφιμα, είδη καθαριότητας, ρουχισμού και οτιδήποτε καλύπτει τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Κουράγιο και δύναμη στους χιλιάδες συνανθρώπους μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: