Στην φυλακή ο “πατήρ Κλεομένης”! Άσχημοι μπελάδες!

Κοινοποίηση:
1

Με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον ρασοφόρο αυτοαποκαλούμενο «μοναχό» Κλεομένη για τις  πράξεις του στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017.

.

Ο γνωστός  «μοναχός» κατά των ΑΤΜ και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά. Ο ρασοφόρος  έφτυνε, κλωτσούσε και έβριζε το μνημείο και τους Εβραίους.

«Έβριζε συνέχεια και προέτρεπε τους άλλους να κάνουν το ίδιο» είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ένας μάρτυρας προσθέτοντας πως «τον αναγνώρισα πως ήταν αυτός γιατί πρόσφατα είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τον Πειραιά».

Για το περιστατικό κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας κ. Μωυσής Μαγρίζος που μεταξύ άλλων είπε ότι: «τα είδαμε όλα από την κάμερα που έχουμε αλλά και μετά στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος» και αναρωτήθηκε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενώ τα κάνουν, μετά τα διαφημίζουν κιόλας».

Εξήγησε στην πρόεδρο του δικαστηρίου αλλά και στην εισαγγελέα της έδρας τη σπουδαιότητα του μνημείου.

Από την πλευρά της η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει πως ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, αποδοκιμάζοντας τις παράνομες αυτές πράξεις.

Τον ρασοφόρο συνόδευαν στις πράξεις του τρία άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα ντυμένη καλόγρια. Ο αυτοαποκαλούμενος «μοχανός» καταδικάστηκε ερήμην.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Οποιος δικαστης η μπατσος τα βαζει με τον Πατέρα Κλεομένη να περιμένει την ώρα του…..

  2. Ο άνθρωπος έχει γίνει κανονικά ιερέας. Καταγεται απο την επαρχία και εκει ειναι γνωστή η πορεία του καθενός.
    Απλώς με αυτα που έβλεπε, γύρισε με το Παλιό ημερολόγιο και ακομα παραπερα και δεν δεχεται πολλά πραγματα. Εχει βοηθησει πολύ κόσμο! Και τουλάχιστον είναι τελειώς φτωχός καμία δεν σχεση με τους χρυσοφορεμένους παπαδες. Αμα έκαιγε τη σημαια θα τον συλλάμβαναν??. Διαφωνώ με την πρακτική του, αλλά εντάξει τώρα……τον Κλεομένη βρηκατε?? Μιλάμε για εξαρθρωση σπειρας!!!! χαχαχα

  3. για σου ρε παπαφλεσα πατηρ κλεομενη. φωτια και τσεκουρι στους προσκηνιμενους δικαστικους και παπαδες.

  4. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

  5. Γιατί αντιγάφετε φιλοεβραϊκά κείμενα. Τι είναι αυτό ολοκαύτωμα εβραίων μαρτύρων;Ο Μωυσής Μαγρίζο είναι μεγάλο μούτρο. Να διαλυθούν εδώ και τώρα οι ισραηλινές κοινότητες, που λειτουργούν ως ΝΠΔΔ και να περιέλθουν στο κράτος οι περιουσίες τους.

  6. Αφού δεν είναι παπάς ούτε μοναχός ρε παιδιά, άραγε πως ζει αυτός και ποιος τον πληρώνει; Το ζουρλομανδύα και γρήγορα και ξύρισμα με τη φαλτσέτα.

    1. Ρε τραι τι δεν καταλαβαινεις οταν δεν εχεις τα συστηματα του αντιχριστου ο Θεος σε ζει… Αμα θες να μαθεις τραβα μια βολτα στον Προφητη Ηλια στον κορυδαλο να δεις η πηγαινε στην Ιερα οδο 114 στον Βοτανικο που κανει παρακλησεις στην Υπεραγια Θεοτοκο…Ο Π.Κλεομενης ειναι πιο αληθινος ιερεας απο αυτους που εχουν παρει τα συστηματα του αντιχριστου.

  7. λευτερια στον μαχητη και αγωνιστη πατερα Κλεομενη..μας ελειψες . ..η χαρη του ΘΕΟΥ μαζι σου…

  8. Πιάσανε τα αληταριά που στείλανε στο νοσοκομείο ανθρώπους που κρατούσανε την ελληνική σημαία μέσα στην ίδια τους την χώρα;ΟΧΙ! Πιάσανε τα αληταριά που σπάσανε τα Πανεπιστήμια και τα κάνανε σαν τον κώλο της μάνας τους, σιχαίνεσαι να μπείς και φοβάσαι μην σου την πέσουν ναρκομανείς, βιαστές και κλέφτες. ΟΧΙ! Πιάσανε όλα αυτά τα σκουλήκια που βεβηλώνουν, καίνε, ρημάζουν, απειλούν, αλήτες σαν τον γιόκα του Βούτση και λοιπά σκατά διαφόρων εθνικοτήτων; ΟΧΙ! Τότε δίκαια θα πώ άντε και γαμήσου ελληνική δικαιοσύνη-παπαροσύνη, σε φτύνω και σε χέζω! Η Ελλάδα απο αυτήν την δικαιοσύνη καταστράφηκε, πρώτοι στην αγχόνη πρέπει να μπούνε αυτοί που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν το καθήκον τους αλλά άφησαν όλη την χολέρα να κάνει ό,τι γουστάρει, προφανώς με το αζημίωτο.

  9. Ελληναρες μου όλα αυτά τα χρόνια κάνουν τα παντα να ξεχάσουμε την ιστορία.Δυο πατριάρχες πέταξαν και φώναζαν φάτε κρέας Έλληνες. Γι’αυτό ό μέγας αγωνιστής Θ.Κολοκοτρωνης τους πήρε τα κεφάλια και πέτυχε η επανάσταση.Τωρα έχουν αγοράσει και την ψυχή ορισμένων. Έχω μια απορία. Το γραφείο του αρχηραβινου μήπως ειναι στον τελευταίο όροφο του υπ.παιδείας; Αν ξέρει
    Κάποιος ας μου απαντήσει.

  10. Πάτε πιάστε τον βρε φλώρια να φάτε φασολάδα μόνο πολλά έχεται κάνει και θα πληρώνεται μετρητοίς πλεον χωρίς κωλόχαρτο.

  11. Ο ΚΛΕΟΜΑΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΗΜ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…..ΓΙ ΕΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΞΙΟΣ ΦΙΛΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ………

  12. ΕΒΡΑΙΟΣ = ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΑΡΟ
    ΙΣΡΑΗΛ Ν = ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΕΠΕΝΕΛΘΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΗΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΗΤΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.

    1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ…………………………

  13. Καις Ελληνικές σημαίες και πετάς μπογιές και φυλλάδια σε ξένες πρεσβείες και δηλώνεις φασιστερός?Κανένα πρόβλημα.Πειράζεις Εβραίους και δηλώνεις Έλληνας Χ.Ο? Φυλακή,πρόστιμο,αυτό το κωλοχανείο το αποκαλούνε δημοκρατία

  14. Τώρα φαίνεται πόσο βρωμερό είναι το σιωνιστικό σύστημα που ελέγχει τα πάντα.
    Εμετός οι δικαστές που καταδίκασαν τον κακομοίρη Κλεομένη , ενώ έχουν ελεύθερους αριστερούς εγκληματίες και πολιτικούς προδότες .

  15. Ποιο σκατα φαρα απο αυτους τους εβραιουςσιωνιστες δεν υπαρχει.. εχουν καταστρεψει ολο τον κοσμο…
    Ο Π.Κλεομενης ειναι απο τους λιγους που αντιστεκονται.. Και οσο για την Ιερα συνοδο που λεει δεν τον αναγνωριζει δεν χρειαζεται γιατι τον αναγνωριζει ο Θεος… Γιατι εκεινος διαλεξε τον σωστο δρομο και οχι να περνει αφμ , αμκα, ηλ.ταυτοτητες και να σφραγιστει με το 666 οπως κανουν οι αλλοι οι <> ιεριεις.
    Μαλιστα δεν τον νοιαζει καθολου και χθες πηγε εξω απο τους ιεχωβαδες και τους εγραψε συνθηματα ενω ενα ακομα ατμ το εκανε καινουριο..

    Ζει κυριος ο Θεος.

  16. O XITΛΕΡ ΗΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝ !
    ΟΥΔΕ ΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΟ ΟΥΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ.

  17. Αυτό είναι παράδειγμα για όσους σκέφτονται η πρόκειται να αντισταθούν το ίδιο και ο Αμβρόσιος.κανεις δεν πρέπει να μπει ανάμεσα στα σχέδια τους και να τους χαλάσει τη σούπα.Αντιστεκεσαι αντιδρας? Στην ψυρου για να βάλεις μυαλό

  18. ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ(ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ) ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ(Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ?) ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗ ΔΟΞΗΣ(ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ)ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΘΕΙ(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η 2η 7ΕΤΙΑ(2026-2032) Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ” ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ) ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ!!

  19. Οι Εβραίοι είναι η μάστιγα της ανθρωπότητας. Ο Χίτλερ κάτι θα ήξερε…..

  20. άρα τον ψάχνουν.
    Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει πως ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία
    είναι πλέον γνωστό δεν προσκυνάει δεν μνημονεύει τον Βορθολομαίο.
    και δεν αποδέχεται το α.μ.κ.α / α.φ.μ.
    οι αληθινή ορθόδοξη είναι μαζί σου πάτερ Κλεομένη.

  21. Δίκαιη η τιμωρία ίσως. Έχω όμως μια απορία. Γιατί οι Ρουβικωνες δεν τιμωρουνται ανάλογα; Έχουμε δημοκρατία;

  22. Δίκαιη ίσως η τιμωρία. Όμως η απορία μου είναι γιατί οι Ρουβικωνες δεν τιμωρουνται ανάλογα. Γιατί; Ποιος είπε ότι έχουμε δημοκρατία;

  23. Κακος Κλεομενη…οι Εβραιοι ειναι φιλοι μας!

    Γιατι δεν πηγες να πεταξεις αυγα στο μνημειο για τους Ελληνες πεσοντες….?

    Σε αυτη την περιπτωση η..”Ελληνικη” (λεμε τωρα…) Δικαιοσυνη (κατα παραγγελια…) θα ηταν οχι μονο τυφλη, αλλα και κουφη και κουλη, με λιγα λογια δεν θα ετρεχε καστανο…εσυ εκει ομως, να πας ακουσον ακουσον στο Εβραικο μνημειο!!!

    Τι εννοεις οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει κανενα μνημειο για τους Ελληνες αλλα υπαρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ για τους Εβραιους…???

    Αααα…Κλεομενη δεν μας τα λες καλα, εισαι….φασιστας, ακροδεξιος, νεοναζι, αντισημιτης, ομοφοβικος και ευχομαι τωρα που σε μπουζουριασανε να μην εισαι και…κλειστοφοβικος!

    ΥΓ: Ι love Jews <3

  24. Αυτοι που τον γνωριζουν να ανακοινωσουν καποιον λογαριασμο, ετσι ωστε να συνεισφέρουμε ολοι και να τον βγαλουμε εξω…ειναι αδικο για εναν μαχητη σαν τον Κλεομενη…το παρακανε βεβαια με τους Εβραιους και ηταν
    αναμενομενο να τον συλλαβουν…

  25. Εννοείται αν βεβηλωνα σκοπιάνοι ελληνικό νεκροταφείο δεν θατρεχε τίποτα. Ξένομανια δουλικότητα έως εσχατων

  26. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΄΄ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ΄΄ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΟΡΑΝΕ…………………….. ΑΣΤΟ………………….

  27. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΜΤΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…… ΔΙΚΑΣΤΕΣ 500 ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ………..ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ?ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΤΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΕΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ………….

    1. Βλέπεις φιλε μου ότι η συναγωγή του σατανα,κανει κουμαντο παντου

      1. ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΓΧΑΡΗΚΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ …….. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟ ΖΑΕΦ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…………..ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ…………….

Comments are closed.