Στην 9η θέση η Στεφανίδη με άλμα στα 4,70 μ.

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Στεφανίδη

Στην 9η θέση του τελικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Κατερίνα Στεφανίδη. Στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, η χρυσή Ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο πέρασε με επιτυχία 4.40μ, 4.60μ και 4.70μ., αλλά έκανε τρία άκυρα άλματα στα 4.80μ, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακό βάθρο.
Η Κατερίνα δεν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον τελικό, αφού χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να περάσει από το πρώτο ύψος (4.40μ.), το οποίο τελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν και οι 19 φιναλίστ, με την ΜακΚάρτνεϊ να μην επιχειρεί άλμα.
Η συνέχεια ήταν εξαιρετική για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, που πέρασε και τα 4,60 και 4,70 με την πρώτη της προσπάθεια. Όμως στο 4,80 μ. δεν τα κατάφερε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κατερινα σ’ευχαριστουμαι για οτι εχεις κανει για τις στιγμες υπερηφανειας που απλοχερα μας χαριζες για το οτι μας εκανες να νοιωθουμε υπερηφανοι ως Ελληνες σε μια χωρα που μαστιζεται απο μια συμμορια πολιτικων Ειναι παρα πολλα αυτα που εκανες για εμας Ειμαστε υπερηφανοι για εσενα

  2. Δεν φταίει η αθλήτρια. Για εμένα προσωπικά παραμένει μια από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες προσωπικότητες του κλασικού αθλητισμού. Αυτή η υποτηθέμενη διοργάνωση έγινε για την αποδόμηση του ολυμπισμού,και συνάμα την καταράκωση της ψυχολογίας αθλητών που σέβονται τον εαυτόν τους,την χώρα που εκπρωσοπούν, και την ιδέα των ολυμπιακών αγώνων.
    Μήπως θα έπρεπε οι ολυμπιακού αγώνες να τελούνται μόνο στην γενέτηρα τους;

    1. Χωρίς αυτή την επιτροπή της ντροπής και τα τραβελια που αγωνίζονται με γυναίκες αθλήτριες.

Comments are closed.