Στηρίζει τον Πατέρα Αντώνιο ο Πάνος Μουζουράκης – “Θα του εμπιστευόμουν το παιδί μου με κλειστά μάτια”

Κοινοποίηση:
antonios

Ο Πάνος Μουζουράκης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στην Κιβωτό του Κόσμου, δηλώνοντας ότι θα εμπιστευόταν «με κλειστά μάτια» την κόρη του σε αυτήν την οργάνωση. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που είναι μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου και των επτά συγκατηγορουμένων του, υποστήριξε ότι οι καταγγελίες εναντίον της Κιβωτού έχουν «άλλες σκοπιμότητες από πίσω».

Σύμφωνα με τον Μουζουράκη, δεν πιστεύει στις κατηγορίες που αφορούν σωματική κακοποίηση και τιμωρητικές συμπεριφορές που αποδίδονται στον ιερωμένο. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη στάση του κατηγορούμενου ιδρυτή της Κιβωτού ως «πνευματικό παραδειγματισμό», προσθέτοντας ότι υπάρχουν οργανωμένα στοιχεία στις καταγγελίες. Αναφέρθηκε επίσης σε πιθανές «ανάρμοστες συμπεριφορές» και οικονομικά ζητήματα που ενδέχεται να σχετίζονται με τις καταγγελίες εναντίον του πατρός Αντωνίου.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως συνάντησε τον κληρικό σε μία περίοδο της ζωής του που «περνούσα κάποια σκοτάδια. Είχα χάσει την πίστη μου σε Θεό και ανθρώπους. Ο τρόπος που λειτούργησε μέσα μου ο λόγος του ήταν καθαρτικός. Ποτέ δεν ήταν πιεστικός».

Είπε επίσης πως σε επισκέψεις του σε κατασκήνωση της δομής, τον εντυπωσίασε ο τρόπος που κοίταζαν τα παιδιά τον κατηγορούμενο. «Όταν είχα πάει εγώ στην κατασκήνωση τα παιδιά έπαιζαν μπάσκετ. Δεν φανταζόμουν ότι θα παίρνει τέτοια αγάπη από τα παιδιά. Επειδή υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες ανθρώπων, αυτό που μου έκανε εντύπωση και με έπεισε… ήταν τα βλέμματα αυτών των παιδιών προς τον πατέρα Αντώνιο. Έβλεπα 40 παιδιά μαζί κι ακόμα κι εκείνος που φυσιογνωμικά φαινόταν πιο ταραχοποιός, έπαιρνε από το χέρι και καθησύχαζε άλλα πιο φοβισμένα παιδάκια. Αυτό που έκανε ο πατέρας Αντώνιος ήταν συγκλονιστικό».

Υπεράσπιση: Αν υπήρχε λόγος να εμπιστευτείτε το παιδί σας σε μια δομή, θα το εμπιστευόσασταν στην Κιβωτό;
Μάρτυρας: Με κλειστά μάτια!

«Έχουν πέσει τόνοι λάσπης για την Κιβωτό, εμείς είμαστε άνθρωποι της αγάπης και της προσφοράς», είπε η πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντη, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του πατρός Αντώνιου και ακόμη επτά πρώην εργαζομενων της «Κιβωτού» για το ξύλο και τις τιμωρίες στους τροφίμους.

Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι απολογίες και των οκτώ κατηγορουμένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ… ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ, Η ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΧ Ο ΣΥΡΙΖΑ???

  2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡ ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟ Σ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΗΔΩΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤ ΟΥΝΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΛΑ ΕΤΣΙ ΓΗΝ ΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ , ΟΠΟΥ ΛΕΩΝΗΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦ ΙΑΛΤΗΣ , ΟΠΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΟΥ ΔΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΟΥ ΑΜΗΝ ++++

Leave a Response