ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ!!! Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου γιατί ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία

Κοινοποίηση:
ascasc

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν το μεσημέρι της Κυριακής (12.11.2023) ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, ο σύζυγος και η κόρη της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου.

Την προσαγωγή έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Facebook. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, η Αγγελική και ο Αντώνης Ξένος οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ γιατί είχαν κρεμάσει στο αυτοκίνητό τους μια παλαιστινιακή σημαία. Για την κόρη και τον σύζυγο της Ελένης Γερασιμίδου ανάρτηση έκανε και η ηθοποιός, Μάνια Παπαδημητρίου.

«Από ποτέ απαγορεύεται στη χώρα μας να υποστηρίζει κάποιος το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην δικαιοσύνη και την ειρήνη;», έγραψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ανθέλληνες κομμουνιστές.
    Πρώτοι να σηκώσουν τα λάβαρα της Παλαιστίνης αλλά ποτέ να μη σηκώσουν την ελληνική σημαία για την καταπάτηση της Κύπρου , καταπάτηση των δικαιωμάτων των ελληνικών χωριών της Βόρειας Ηπείρου και για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.
    Το γελοίο είναι ότι οι κομμουνιστές και λοιποί αριστεροί έχουν Μαύρα μεσάνυχτα από ιστορία. Γιατί εάν ήξεραν ιστορία θα ήξεραν ότι ο προπομπός του κομμουνιστικού Κόμματος η γνωστή Φεντερασιόν ήταν κατασκεύασμα τεσσάρων Εβραίων.
    Το δε κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος ήταν κατασκεύασμα ενός εβραίου ονόματι Βenaroya ο οποίος μάλιστα είναι θαμμένος στο Ισραήλ.

  2. ΣΙΓΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΟΙΜΟΝΟ……………..ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ

  3. Κατα τα αλλα, θελουν να φερουν στην Χωρα μας, 150.000 Παλαιστινιους! Ή μηπως δεν θα ειναι Παλαιστινιοι, αλλα Ο’β’ριοι;;; Αλλωστε και τα σχετικα δημοσιευματα, δεν ηταν ξεκαθαρα! Διοτι παιζουν και τα δυο σεναρια! Ποιο αραγε, να επικρατησε;

    1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΕΔΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΚΟΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…………

  4. Αυτό είναι δικό τους!!!!! κατόρθωμα…..της συντρόφισσας Ελένης και των ομοίων της.
    Όταν συμπλεαν πλήρως ως ……μεγάλοι εκφραστές της…..δημοκρατίας με τους αστικοδημοκρατες ήταν καλά……τώρα θα υποστούν τις συνέπειες όλων αυτών που αλαλαζαν τόσα χρόνια, εναντίον οποίου είχε το θαρρος να πει οτιδηποτε υπέρ του εθνους….Και δεν είμαι με το…..φυλακισμένο θηρίο του Δομοκού. Τον Λιακο.

    1. Για ποιον αναφέρεσαι; Για τον ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ που του ρίχνουν το ΣΑΠΟΥΝΙ στην ΜΠΟΥΖΟΥ οι ΑΡΑΠΗΔΕΣ;

      1. Άσε τον Ηλία που είναι παλικάρι και δεν προσκύνησε τους ανθέλληνες που θέλουν αντικατάσταση πληθυσμού και μπούρκα στις Ελληνίδες και τράβα να σου ρίξει το σαπούνι ο Χασάν που μαζί με το τάχα συνταγματικό κλεπτοκρατικό τόξο θέλετε γάμους ομοφύλων! Ρε παντρέψου τον Χασάν αντί να ασχολείσαι με τον Ηλία! Θα σε αποθεώσουν και τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών !

Comments are closed.