Στη Λεωφόρο τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Athens Kallithea

Κοινοποίηση:
Λεωφόρος

Οριστικά το γήπεδο της Λεωφόρου θα χρησιμοποιήσει φέτος η Athens Kallithea FC.
Οι νεοφώτιστοι -δεδομένου ότι το Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» δεν πληροί ακόμη τις προϋποθέσεις αλλά και του ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει στο ΟΑΚΑ- στράφηκε στην ιστορική έδρα των «πρασίνων», με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία.
Μάλιστα, στη σχετική τους ανακοίνωση, στην οποία άφησαν αιχμές για τη δημοτική Αρχή για την κατάσταση της έδρας τους, διευκρινίζουν τι θα ισχύει με τις θύρες «13» και «14».
«Η AKFC θα ξεκινήσει τη σεζόν με δύο διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 19:00 και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:30, πριν δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της εναντίον του Παναθηναϊκού την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 22:00.
Η AKFC αναγνωρίζει την ιστορικότητα και τη σημαντικότητα του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης. Σε μία συμβολική κίνηση ως ένδειξη σεβασμού, η AKFC και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν να κλείσουν τις Θύρες 13 και 14 για όλη τη σεζόν, με εξαίρεση την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την 1η Σεπτεμβρίου», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: