Στη Μόσχα ο Όρμπαν για συνάντηση με τον Πούτιν

Κοινοποίηση:
Victor-Orban

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έφθασε πριν από λίγο αεροπορικώς στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο της Ρωσίας TASS επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Όρμπαν.
Ο Όρμπαν είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αργότερα μέσα στην ημέρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ούγγρου πρωθυπουργού στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.
Ο εκπρόσωπός του Μπερταλάν Χαβασί είπε ότι ο Όρμπαν βρίσκεται σε “ειρηνευτική αποστολή” προφανώς αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι ο Όρμπαν βρίσκεται στη Μόσχα για μια επίσκεψη “αποκλειστικά” διμερή για την οποία δεν έχει “καμία εντολή” από την ΕΕ, δεδομένου ότι η Ουγγαρία έχει αυτή την περίοδο την εναλλασσόμενη προεδρία του μπλοκ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά κάνει ο Ορμπαν και γράφει την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ στα τέτοια του….ίσως με αυτόν να σωθεί η Ευρώπη από τα πολεμοχαρή κοράκια που θέλουν την καταστροφή μας….

  2. Η Αμερική θέλει να καθυποτάξει την Ρωσία και μετά την Κίνα για να προστατέψει το δολλάριο. Ως γνωστόν τα κράτη BRICS δεν χρησιμοποιούν το δολλάριο στις μεταξύ τους συναλλαγές πράγμα που εξοργίζει τις ΗΠΑ και θέτει σε κίνδυνο την παγκόσμια κυριαρχία του δολλαρίου σαν παγκόσμιο νόμισμα. Η Αμερική θα πολεμήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας μέχρις εσχάτων, δεν θέλει ειρήνη. Δυστυχώς όμως τις συνέπειες του πολέμου τις πληρώνει όλος ο πλανήτης και πιό πολύ η Ευρώπη

    1. ο θείος σαμ και βασικά οι λίγοι πανίσχυροι του πλανήτη που κάνουν το κουμάντο από πίσω… όταν κάνουν κάποια μεγάλη γεωστρατηγική κίνηση το έχουν αποφασίσει χρόνια πριν,μελετήσει και θέλουν να πετύχουν όχι μόνο έναν ή δύο στόχους αλλά τουλάχιστον δέκα ταυτόχρονα. Η συνεχής φθορά της ρωσίας μέχρι τη διάλυση της, τον κατακερματισμό της, την αρπαγή ενεργειακού πλούτου κτλ, η κίνα μετά…, η συνεχής οικονομική & κοινωνική φθορά της Ευρώπης που σε καμία περίπτωση δεν τη θέλουν ενωμένη & ανεξάρτητη και φυσικά τη θέλουν πλήρως αποκομμένη από τον ρώσικο φθηνό ενεργειακό γίγαντα, ευρωπαική τεχνολογία σε συνεργασία με ρώσικη ενέργεια-παραγωγή είναι “ανεπίτρεπτο” πλέον… , ενίσχυση με δις της αμερ.οπλικής βιομηχανίας, εκμετάλλευση των ρωσο-ουκρανικών πόρων στο υπέδαφος, έλεγχος γεωργικής παραγωγής σιτηρά κτλ ,έλεγχος & επιβολή με κυρώσεις, απόκρυψη σκανδάλων-φούσκες με πόλεμο,ακριβό LNG κτλ κτλ το ουκρανικό ξεκίνησε από το 2007…από τότε και μετά έγινε μία άλλου τύπου σταδιακή “εισβολή”…

Leave a Response