Στη Σούδα δένει αύριο το «USS Gerald Ford»

Κοινοποίηση:
The-worlds-largest-warship-sails-alongside-NATO-Allies-USS-Gerald-R-Ford-18112022-CREDIT-NATO

Το νεώτερο και μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «USS Gerald Ford» αναμένεται να δέσει αύριο, Σάββατο (2/2), στην προβλήτα Κ-14 στη βάση της Σούδας.

Το γιγαντιαίο πλοίο, μήκους 337 μέτρων και εκτοπίσματος περίπου 100.000 τόνων, έχει πλήρωμα 6.000 ατόμων και αναμένεται να παραμείνει στη Σούδα μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το πλήρωμα θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα Χανιά, τονώνοντας αισθητά την κίνηση στην τοπική αγορά.

Το αεροπλανοφόρο είναι το πρώτο της κλάσης του, φέρει δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες, ηλεκτρομαγνητικό σύστημα εκτόξευσης αεροσκαφών και μια σειρά άλλων καινοτομιών. Κόστισε 13 δισεκατομμύρια δολλάρια και μπορεί να μεταφέρει πάνω από 75 αεροσκάφη διάφορων τύπων.

Το καλοκαίρι το USS Gerald Ford είχε βρεθεί στον Πειραια, αποτελώντας τότε πόλο έλξης για όσους ενδιαφέρονται για το πολεμικό ναυτικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θα ησυχάσουν οι Τούρκοι μέχρι του Αγίου Νικολάου τουλάχιστον!
    Μα, Τι λες! Στις 7 έρχεται ο Ερντογάν με ξαφνική λειψή ατζέντα…
    …και όλες αυτές οι NAUTEX που έχουν εκδώσει τι θα γίνουν;;;

  2. ΠΩ ΠΩ ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΝΟΜΑ ΠΑΛΥ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΠΑΛΕΙΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΞΕΧΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ…….

    1. Εννοηεις αυτους που τους πηγαιναν τα αρχαια…..με το αζημειωτο φυσικα αλοιμονο πως αλλοστε βρεθηκε ο γερος Μητσοτακης με τοσα αρχαια κομματα στιν συλλογη του

      1. ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

  3. Ψάξε ψάξε βρησκης πολλά βρήκα έναν ιδικο στο Ναπολιτανικο δίκιο σε όλους τους νόμους κλπ Ιταλός είναι το Ναπολιτανικο δίκαιο είναι υσχιρο παγκόσμιο μέχρι σήμερα κλπ αλλά τη να το κάνεις φιλοξενεί συνέχεια Άγγλους φίλους του θα ψάξω για άλλον αυτοί η Ιταλοί είναι πολλή πουστηδες και συμφετοντολογοι πρώτα η Ιταλία και μετά όλα τα άλλα

Comments are closed.