Στη μάνα τα ρίχνει όλα ο 23χρονος γ#φτος που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου

Κοινοποίηση:
1-αποφυλάκιση

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 23χρονος γ#φτος που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι, παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Ο κατηγορούμενος με τις εξηγήσεις του δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπράγησε στο παιδί της και υπέδειξε αυτόν ως δράστη, για λόγους εκδίκησης, καθώς όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, τον ζήλευε παθολογικά.

«Η σχέση χαρακτηριζόταν από παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου. Σταδιακά η γυναίκα αυτή, προκειμένου να αποκόψει το δεσμό με την προηγούμενη οικογένεια μου, με απειλούσε ποικιλοτρόπως, ασκώντας βία στα ανήλικα τέκνα της και εν συνεχεία αποδίδοντας τες σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Την Πρωτοχρονιά, λόγω διαπληκτισμού που διαδραματίστηκε μεταξύ εμού και της φερόμενης ως παθούσας, με αφορμή τη δική μου επικοινωνία με τη δική μου οικογένεια, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών ένεκα της ημέρας, εγώ αποχώρησα από την οικία μας, με εκείνη, όπως μου εξομολογήθηκαν μετέπειτα τα ανήλικα να μεθά και να βιαιοπραγεί σε βάρος του παιδιού».

Μάλιστα, ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε. Της απολογίας του κατηγορουμένου προηγήθηκε η εξέταση δυο μαρτύρων υπεράσπισης.

Πρόκειται για την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και τη γειτόνισσα του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 23χρονου, η γυναίκα πρώτα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι και να καλεί σε βοήθεια για τον 4χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: