Στη φυλακή ο 40χρονος για την παράσυρση της πρώην γυναίκας του

Κοινοποίηση:

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 40χρονος, μετά την απολογία του, για την παράσυρση της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του, με αυτοκίνητο, στα Ν. Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται πως παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα με το αυτοκίνητο και ότι την έπιασε από τον γιακά αλλά αρνήθηκε ότι τα γεγονότα έχουν αυτή τη διάσταση που παρουσίασε η γυναίκα.

Είπε ότι θόλωσε όταν την είδε να πηγαίνει σε ραντεβού με τον νέο σύντροφο της.

Επισήμανε ότι είναι καλός πατέρας και από από τότε που βρίσκεται σε διάσταση με την γυναίκα του είναι άψογος στις οικονομικές του υποχρεώσεις και ότι αυτός συντηρεί την οικογένειά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 40χρονος Αλβανός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή και στη συνέχεια επιχείρησε να την πνίξει.

Κατέβηκε από το όχημα και την έπιασε από το λαιμό. Η 35χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές ενώ ο δράστης όταν είδε τους πολίτες να πλησιάζουν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο το κουμπί πανικού.

Το περιστατικό έγινε στις 16 Ιουνίου, στα Ν. Μάλγαρα.

Ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ν. Χαλκηδόνας, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, αλλά συνελήφθη γιατί υποβλήθηκε νέα μήνυση από τη γυναίκα. Η 35χρονη τον κατήγγειλε ότι την απείλησε, μετά το πρώτο περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: