Στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι – Αφαίρεση ενός βαθμού για Ολυμπιακό και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Κοινοποίηση:
Χουάνκαρ

Κέρδισε στα «χαρτιά» το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Ολυμπιακό με αφορμή την διακοπή του πρόσφατου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας Αντιγόνη Σταμολέκα τιμώρησε παραδειγματικά τους «ερυθρόλευκους με μηδενισμό (0-3) για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφαίρεση ενός βαθμού, ενώ επέβαλε και δυο αγωνιστικές χωρίς θεατές. Ο θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες του με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. Μετά από αυτή την απόφαση το ντέρμπι καταλήγει (πρωτόδικα) στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0, ενώ από τον Ολυμπιακό αφαιρείται ένας βαθμός και του επιβάλλεται ποινή κεκλεισμένων των θυρών με 2 αγωνιστικές, όπως και πρόστιμο 38.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε η κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον μένει να φανεί τι θα συμβεί στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου αναμένεται να προσφύγει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει προς το παρόν πως οι «πράσινοι» δεν θα μπορούν να παραστούν στην Επιτροπή Εφέσεων, όπως και το να διεκδικήσουν αλλαγή ποινής, εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί στο Εφετείο.
Να σημειωθεί εδώ πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσβάλει την απόφαση που αφορά την ποινή του Ολυμπιακού, μπορεί όμως να προσβάλει το σκέλος της απόφασης που αφορά την απόρριψη της παρέμβασής του.

Η βαθμολογία στην πρώτη τετράδα μετά από αυτή την απόφαση διαμορφώνετια ως εξής: Παναθηναϊκός 19, Ολυμπιακός18, ΑΕΚ 17, ΠΑΟΚ 17.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: