Στους δρόμους οι συνταξιούχοι! Οργή και αγανάκτηση για τις πρακτικές της κυβέρνησης! 41 τακατό θέλανε!

Κοινοποίηση:
συνταξη

Πυρ και μανία οι συνταξιούχοι με τις πρακτικές της κυβέρνησης πραγματοποιούν από το πρωί δυναμική πορεία στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έκλεισε για ώρα η οδός Σταδίου.

Οι συνταξιούχοι προχωρούν σε ηχηρή διαμαρτυρία μπροστά από τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών με κύριο αίτημά τους τις άμεσες αυξήσεις στις συντάξεις.

Οι ογκώδεις συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια είναι μία μεγάλη κραυγή αγωνίας προς την κυβέρνηση, ώστε… να ιδρώσει το αυτί της. Στην Αθήνα δε νέο συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 24/11 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ο αγώνας τους όπως λένε θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση, καθώς βλέπουν τα όσα λαμβάνουν… κουρεμένα και να μην φτάνουν ούτε για ζήτω με την έξαρση της ακρίβειας!

Η απόγνωση του κόσμου πλέον και η οργή έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ωρα να συνέλθουν Γεωργιάδης, Τσακλόγλου (νομίζω συναγωνίζεται τον Κατρούγκαλο και προσπαθεί να τον ξεπεράσει), Χατζηδάκης και φυσικά ο Μητσοτάκης. Να σταματήσουν να κλέβουν ασύστολα τους συνταξιούχους.Πολύ μεγάλο ολίσθημα-κατάντια.

  2. 41 ΤΑΚΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΪ, 41 ΤΑΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  3. Να τους πείτε να μη διαμαρτύρονται τα λάθη πληρώνονται 41%.. απλά τα πράγματα

  4. Απευθυνομαι στους συνταξιουχους που διαμαρτυρονται και δικαια και να τους ρωτησω , τι ψηφισαν στις τελευταιες εκλογες;;;; Ποιοι εδωσαν στην ΝΔ 41% ;;;; Ας παρουν τωρα τα ψιχουλα και αυτοι που εχουν και προσωπικη διαφορα να παρουν το 100κο και αλλη φορα οταν πηγαινουν στην Καλπη να ειναι πιο προσεκτικοι στο τι ψηφιζουν , τωρα ειναι πολυ αργα , αμα της απομακρυνσεως εκ του ταμειου και εκ της καλπης ουδεν λαθος Αναγνωριζεται!! Φατε τωρα αερα κοπανιστο!

  5. Μπα! Αυτούς ψήφισαν. Τώρα δεν τους αρέσει???? Καλά να πάθουν οι κωλογεροι, που παίρνουν κι όλους τους υπόλοιπους στο λαιμό τους! Αι σιχτιρι

  6. Καλα να παθουν οι συνταξιουχοι,δεν τους λυπαμαι καθολου.
    Αυτοι ψηφιζουν τη Μαφια εδω και δεκαετιες και μετα οταν τους γαμ κλαιγονται.
    Αυτοι ψηφισαν τη Μαφια στις 25 Ιουνιου και με 40% κιολας.
    Να τους παρει και τα σωβρακα τωρα,μολις τους ριξει κανα 50ρικο αυξηση θα τα ξεχασουν ολα και θα τους ξαναψηφισουν.
    Καλα τους κανουν και τους γαμ τοσες δεκαετιες γιατι ειναι χωρις μνημη και ηλιθιοι.

  7. Οι συνταξιουχοι εχουν πληρωσει αυτα που τους δινουν με το παραπανω Οι κυβερνησεις και οι βουλευτες συνταξεις δικαιουνται με το που εκλεγονταιΚυριε Αναγνωστη τους γερους και βασανιζμενους χρονια δεν τους λυπασαι Αλλα οταν θα ερθει και η σειρα σου τοτε να δουμε τι θα λεςΣτο μονο που συμφωνω ειναι για τις επιλογες τους που ειναι εγκληματικες

    1. Nα ξυπνησουν τοτε,δεν υπαρχουν δικαιολογιες για την ηλιθιοτητα.
      Οι εγκληματικες τους επιλογες και η ψηφος στη Μαφια εφεραν αυτα τα αποτελεσματα.
      Εφοσον δεν καταλαβαινουν τιποτα και συνεχιζουν να ψηφιζουν τους Μαφιοζους,ειναι αξιοι της τυχης τους και καλα τους κανουν και τους γαμ.
      Οι λαθος επιλογες εχουν συνεπειες.
      Και κανενας δεν λυπαται τους ηλιθιους.

  8. χα χα χα. Δωσε πονο Κουληηηηη. ! Παλι θα σε ψηφισουν μην ανησυχεις .

  9. Και να κοπει η συνταξη 50% παλι Κουλη θα ψηφιζουν αυτοι.Αντε και ΠΑΤΣΟΚ η τον αλλο τον γκευ .Παλι 90% θα παρουν κανονισμενα και ψηφισμενα απο τους ιδιους . Τι βγαινουν στους δρομους και λιωνουν παπουτσια? Θα τους τα πληρωσει ο Κουλης ? χα χα χα

  10. Κοψτε άμεσα συντάξεις πλουσιων
    Κοψτε άμεσα συντάξεις πολιτικών που με 2 τετραετίες περνουν σύνταξη δημαρχοι περιφεριαρχες πρόεδροι κτλ.
    Περιορίστε της μεγάλες συντάξεις και δώστε χρήματα σε συνταξιούχους που δεν μπορούν ούτε τα απαραίτητα να αγοράσουν.

  11. Δεν τους λυπάμαι καθόλου όμως. Τόσα χρόνια με τις επιλογές τους έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 3 γενεές. Και δυστυχώς συνεχίζουν. Γνωρίζω εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις συγγενείς αλλά και γνωστούς.
    Και το χειρότερο είναι ότι έχουν και μούτρα και μιλάνε και βρίζουν τους νεότερους στους δρόμους, στις επιχειρήσεις, στις δημόσιες υπηρεσίες. Τσαμπουκαλευονται παντού οι αργοσχολοι και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλο το κουπί το τραβάνε οι ελάχιστοι (σε σχέση με τον αριθμό των συνταξιούχων) εργαζόμενοι που χάρη στις δικές τους εισφορές λαμβάνουν αυτοί την μηνιαία σύνταξη τους.
    Αρκετά λοιπόν. Έτσι όπως τα έκαναν ας τα γευτουνε.

  12. 1. Να σταματήσει πάραυτα η προσωπική διαφορά.
    2. Να κοπεί αμέσως η εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων. Η μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ. Φόρος επί φόρου.
    3. Να δικαιωθούν οι χείρες για τις συντάξεις
    4. Οι συνταξιούχοι πληρώνουν 2 φορές για Υγεία και οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι 3 φορές!!!. Μεγάλοι αλήτες.
    5. Δήθεν οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι δεν θα έχουν περικοπή στην σύνταξη. Δεν σας είπε κανένας κουτοπόνηρος όμως τι ΦΟΡΟ θα πληρώνετε για σύνταξη+μισθό που θεωρούνται 1 εισόδημα. Μεγάλες απάτες.

  13. ηλικιας των ψηφοφορων του Κουλη ειναι 65 χρονων- καλα να παθουνε.

Comments are closed.