Στο Κολωνάκι για ευχές! Ο Γιάννης Δαραβίγκας δίνει “οδηγίες” σε όσους θέλουν να του ευχηθούν για την αυριανή ονομαστική εορτή του

Κοινοποίηση:
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ   (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Μια “σημαντική ανακοίνωση – ενημέρωση” εξέδωσε ο Γιάννης Δαραβίγκας αναφορικά με την αυριανή του ονομαστική γιορτή και τον τόπο που θα δεχθεί ευχές λόγω των συνθηκών κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει: “Λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων εξ αιτίας του κορονοϊού, ενημερώνω τους εκατοντάδες συγγενείς και τους δεκάδες χιλιάδες φίλους μου ότι αύριο, Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, επ΄ ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, θα δεχθώ τις ευχές τους σε ανοιχτό χώρο. Συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωΐ έως αργά το βράδυ, θα βρίσκομαι στην Πλατεία Κολωνακίου περιμένοντάς τους να ακουμπήσουμε τους αγκώνες μας (άντε και στα κλεφτά ή σε κάποια στιγμή ανεμελιάς να τους σφίξω το χέρι.).

Παρακαλώ όλους σας να φοράτε μάσκες, να κρατάτε αποστάσεις και να προσέρχεστε από διαφορετικούς δρόμους (Κουμπάρη, Τσακάλωφ, Σκουφά, κλπ), ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Ενημερώνω επίσης ότι σε περίπτωση που η Πλατεία Κολωνακίου γεμίσει από αυτούς που θα σπεύσουν να με ευχηθούν, υπάρχει μέριμνα να διοχετευθεί το πλήθος προς την Πλατεία Συντάγματος, από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι και θα προσφέρουν αντί προστίμων, αναψυκτικά.

Ο εορτάζων

Γιάννης Δαραβίγκας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εκατοντάδες ?εί κόψε κάτι δαραβιγκα
    Μη το κάνεις κι εσύ σαν τον Σαρτζετάκη που οπότε είχε γενέθλια έστελνε συγχαρητηριο τηλεγράφημα στη μάνα του που τον γέννησε.

  2. Χρόνια πολλά στούς απανταχού Γιάννηδες.
    Γιάννης Λάκων

  3. Ρε συ Δαραβίγκα δουλεύω αύριο αλλιώς θα ερχόμουν! Χρόνια σου πολλά σε εσένα και σε όλους τους Γιάννηδες! Οι αστυνομικοί να έχουν και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη γιατί κάποιοι είναι και διαβητικοί. Αν τους περισσέψουν να τα βάλλουν κάπου αλλού να μην πάνε χαμένα.

Comments are closed.