Στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Λιανός

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15540)

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ) με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα του Παναθηναϊκού στην κρίσιμη ρεβάνς απέναντι στη Λανς. Αυτή η αναμέτρηση είναι καθοριστική για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, και η παρουσία του γνωστού παρουσιαστή δείχνει τη στήριξή του προς την αγαπημένη του ομάδα.

 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πρόκριση στους ομίλους θα προσφέρει σημαντική εμπειρία και οικονομικά οφέλη στην ομάδα. Η στήριξη των φιλάθλων και των δημόσιων προσώπων όπως ο Γιώργος Λιανός μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες.

«Αγώνας επιβίωσης είναι και αυτός. Σκεφτόμαστε μόνο θετικά απόψε, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι μια αλληλένδετη σχέση και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Με θετική σκέψη πάμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι μόνο η νίκη. Είναι sold out σήμερα, ο κόσμος είναι και στις χαρές και στις λύπες μαζί. Ο κόσμος ξέρει πότε πρέπει να βάλει πλάτη και θα το αποδείξει απόψε με βροντερή φωνή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα της Cosmote TV.

Σε ερώτηση για τον αν θα καλέσει στο Survivor τον Φώτη Ιωαννίδη, όταν τελειώσει η καριέρα του μετά από χρόνια, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Νομίζω ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό, δεν θα είμαι εγώ εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: