Στο έλεος οι συνδρομητές! Αρχίζουν κρυφές αυξήσεις σε τηλεφωνία και ίντερνετ

Κοινοποίηση:
kinito

Πρόσθετες επιβαρύνσεις με χρεώσεις που ζαλίζουν αναμένεται να επιβληθούν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Αφορά τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους συνδρομητές.

Έμμεσες επιβαρύνσεις αποφάσισαν να κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνίας και ίντερνετ, αυξάνοντας τα έσοδά τους. Και φυσικά, οι εν λόγω επιπρόσθετες χρεώσεις είναι «χαμένες» στα «ψιλά γράμματα» των συμβολαίων ή στις απέραντες πληροφορίες, κάνοντας τον καταναλωτή να αγνοεί ποιες είναι οι κρυφές αυξήσεις που επιβάλουν και σε παλιούς αλλά και σε νέους συνδρομητές. Όπως γράφει η «Καθημερινή», από την Άνοιξη του 2022, η Vodafone έχει θέσει ρήτρα αναπροσαρμογής στην τιμή του παγίου από τον 13ο μήνα και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Η πρόσθετη χρέωση είναι έως και 1,5 ευρώ, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. Η ρήτρα υπάρχει και στα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας. Η Vodafone επίσης από την 1η Δεκεμβρίου θα αυξήσει την ονομαστική αξία των τιμολογίων της σε διάφορα προγράμματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές της να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως μέχρι και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών. Για παράδειγμα, αν είστε ιδιώτης συνδρομητής προγραμμάτων που ανακοινώθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και τίθενται σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου, είχατε τη δυνατότητα να καταγγείλετε τη σύμβαση μέχρι 1η Οκτωβρίου. Από την πλευρά της, η Cosmote, σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή», κατάργησε από τις αρχές του μήνα την έκπτωση 1 ευρώ που έδινε σε όσους συνδρομητές λάμβαναν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Και η Vodafone το καταργει.Τους ειπα οτι και θα μου στελνουν εγγραφως τον λογαριασμο και θα γινει καταγγελια οτι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει αντιοικολογικη συμπεριφορα.Χωρια που σκεφτομαι να φυγω μιας και η καρτα μου αρκει.Παντως πρεπει καπως να κινηθουμε.Παρατηρησατε τα καυσιμα που εχουν πεσει;[εκλογες;]Πατε για γελιο στο σουπερ του Γιαννακη,φιλου του Αδωνι,να δειτε κατι προσφορες.Τυχαιο;Δεν νομιζω[Αμα δεν εβγαινε ο Χαρδαλιας και κανα δυο αλλα καθικια,πιο φτηνα θα ητανε,χαιβανια.Χαρδαλια ρε;]

  2. αλωνίζουν, αφού βλέπουν να “κυβερνάει” η συμμορίαΝΔ

  3. Πριν κανένα χρόνο έκοψα εντελώς σταθερό κ ίντερνετ από την κλεφτοβοντα.Αργησα να πληρώσω 12 μέρες και Μ έκαναν φραγή σε ολα.Για να το συνδέσουν πλήρωσα κανονικά και μετά από βρισιές τηλέφωνα κλπ με ξανά σύνδεσαν ύστερα από 2 μήνες ενώ οι λογαριασμοί ερχονταν κανονικα χωρίς να έχω τηλ κ ιντερνετ. Με απειλούν κάθε μήνα η κλεφτοκοσμοτε άμα δε βάζω κάρτα θα μου κλείσουν τον αριθμό και θα μου πάρουν και το υπόλοιπο.Να πάνε να γμθουνε όλοι θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο.Κοψτε τα όλα είναι φασισταριο αυτά τα καθίκια.

  4. Εγώ βγάζω το άχτι μου στο 13788 του ΟΤΕ, τους βρίζω 2 φορές την εβδομάδα γιατί κόβεται η γραμμή και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του μπουρδελοrouter τους, όταν δεν επανέρχεται, από τα μπινελίκια, μου δίνουν δωρεάν GB στο κινητό

  5. Μεγαλύτερος κλέφτης από την cosmote δεν υπάρχει

  6. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η COSMOTE ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 27,28 ΤΟ ΜΗΝΑ!!! ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ INTERNET….. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

    1. Αυτό με τα 5ψηφια το έχω περάσει… Εταιρεία “μποντζουρ” χρέωση κάθε μήνυμα 3ευρω.Μου έστειλαν 3-4 μνήματα Μ έφαγαν όλη την κάρτα.Πηρα τηλ. εκοψα κάτι μπινελικια στον ανώτερο της κοσμοτε και τελικά Μ έβαλαν τσάμπα πακέτο αντίστοιχο με όσα μου έκλεψαν.Το δήθεν πρόβλημα με αυτά τα 5ψηφια το ξέρουν και δεν κάνουν τπτ επίτηδες.

    2. Νίκο έχω ένα κινητό BlackBerry 7100v, το οποίο είχε για Email το Enterprise, που το χρησιμοποιώ μόνο ως τηλέφωνο. Και σε μένα στέλνουν SMS & αυτό το άσχετο Κράτος ευτυχώς δεν αντιλαμβάνεται ότι για καλή μου τύχη, δεν λαμβάνω ούτε το 112.
      Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι τα παιδιά με ένα smartphone στο χέρι 24/7 σε λίγο καιρό θα έχουν προβλήματα όρασης?
      Επίσης αυτό το ηλίθιο Κράτος δεν αντιλαμβάνεται ούτε τους κινδύνους, που διατρέχει ένα Android smartphone, με τα προσωπικά δεδομένα του κάθε Πολίτη.

  7. Αντε γεια την ωρα που στις γειτονικες χωρες το κοστος ειναι μισο ! Στους σεισμους και οχι μονο οταν ταχουμε αναγκη τα προγραμματα τους δεν δουλευει τιποτα! Ετσι Βασιλη που διεταξες κι ασκηση προσφατα? Το γκαντεμοσαυρο αφεντικο σου φοβασαι μπρε? Πηρες κανα σημα…καμπανα?

Comments are closed.