Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Μπορντό για τον θάνατο Ελληνίδας από αλλαντίαση

Κοινοποίηση:
τιν

O ιδιοκτήτης του Tchin Tchin στο Μπορντό, όπου μια Ελληνίδα δηλητηριάστηκε και πέθανε από την τοξίνη της αλλαντίασης, παραπέμπεται σε δίκη με τις κατηγορίες της «ανθρωποκτονίας από αμέλεια» και «πώλησης αλλοιωμένων ή τοξικών τροφίμων». Η 32χρονη είχε καταναλώσει χαλασμένες σαρδέλες στο γνωστό wine bar της γαλλικής πόλης.

Είκοσι ακόμη άνθρωποι αρρώστησαν από τις σαρδέλες που βρίσκονταν σε κονσέρβα και είχαν επιμολυνθεί.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου προσήχθη από αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη και κρατήθηκε. Οι ποινές που επιβάλλονται για τα ως άνω αδικήματα που κατηγορείται κυμαίνονται από 2 έως 5 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 45.000 έως 600.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: