Στο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου – Συντετριμμένος κάνει αυτοψία στο «Crazy Dance» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
luna

Στο μοιραίο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης βρίσκεται αυτή την ώρα ο πατέρας του, Γιώργος Καμπαϊλής.

Ο πατέρας του παιδιού λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι μπήκε στους χώρους του λούνα παρκ και έκανε αυτοψία στο μοιραίο μηχάνημα.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 19χρονου, προχωράει σε αυτοψία στο «Crazy Dance», εκεί όπου ο γιος του άφησε απροσδόκητα την τελευταία του πνοή την ώρα που ήταν πάνω στο μοιραίο παιχνίδι.

luna luna1

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς συνέβη το δυστύχημα, αλλά και για το πως λειτουργούσε το λούνα παρκ, ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει η έρευνα της αστυνομίας. Αρχικά για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε εκεί από τις 15 Μαΐου και όπως φαίνεται δεν είχε γίνει κάποιος έλεγχος. Η αστυνομία είχε ενημερώσει πάντως το δήμο Κασσάνδρας, από τις 9 Ιουλίου ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του, ενώ την ημέρα του μοιραίου ο δήμος κάλεσε τον επιχειρηματία για εξηγήσεις.

Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί και η ρευματοδότηση αυτής της επιχείρησης, από τη στιγμή που δεν είχε άδεια λειτουργίας. Μάλιστα το ίδιο λούνα παρκ λειτουργούσε ακόμη ένα, λίγα μέτρα πιο κάτω στην περιοχή, το οποίο σύμφωνα με το δήμο σφραγίστηκε, όπως σφραγίστηκε και το λούνα παρκ που συνέβη η τραγωδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: